De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Deze week niet heel veel nieuwe films.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Trial of the Chicago 7 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a.
In 1968, het jaar waarin de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot verdeelt, raken demonstranten in Chicago slaags met de politie. Een jaar later laat president Nixon acht betogers vervolgen voor samenzwering en rebellie, waarvan een zaak apart wordt behandeld. Het proces tegen de Zeven van Chicago wordt een grote schijnvertoning.

Bad Boys for Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a.
Detective Marcus Burnett maakt na de geboorte van zijn kleinzoon serieuze plannen voor zijn pensioen, maar zijn partner Mike Lowrey weigert die te accepteren. Alles verandert echter wanneer de twee het moeten opnemen tegen de meedogenloze Armando Armas, de leider van een drugskartel in Miami. Ze krijgen hulp van het speciale eliteteam AMMO.

Blackpink: Light Up the Sky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Caroline Suh | Met: Jennie Kim, Ji-soo Kim, Lalisa Manoban, e.a.
In 2016 presenteerden de zangeressen Jennie, Lisa, Rosé en Jisoo zich als de nieuwe K-pop meidenband Blackpink aan de wereld. Al snel groeiden ze uit tot een ware rage en begonnen ze hit na hit te score. In deze documentaire vertellen de leden van Blackpink hun verhaal en beschrijven ze de zware reis vol dromen en beproevingen tijdens hun snelle opkomst.



En verder...

Familie
A Babysitter's Guide to Monster Hunting (2020)

Romantiek
Love Like the Falling Rain (2020)

Thriller
Safe House (2012)

True-crimedocu
The Three Deaths of Marisela Escobedo (2020)

NieuwsFilm

meest populair