Algemeen

Neemt The Flash het ook op tegen Captain Boomerang in zijn langverwachte solofilm?

Acteur Jai Courtney ziet zo'n gevecht wel zitten.

door Jeffrey Kouters om 16:18 in Algemeen
Jai Courtney (Honest Thief, Divergent) hoopt dat zijn Captain Boomerang het in de toekomst ook in een solofilm op mag nemen tegen Ezra Millers The Flash. Als het aan de Australische acteur ligt, is hij nog lang niet klaar met die schurkenrol, zo vertelt hij in een interview met Screen Rant.

Captain Boomerang werd geïntroduceerd in Suicide Squad (2016). In die film had hij al een kort gevecht met de snelste held ooit. Ook zal Courtney te zien zijn in The Suicide Squad van regisseur James Gunn. Fans hopen echter dat de iconische DC-schurk ook nog eens de kans krijgt om het op te nemen tegen The Flash in een solofilm.

"Dat hoop ik ook echt, maar ik maak zulke beslissingen niet", reageert Courtney in gesprek met Screen Rant op dat idee. "Ik denk dat de fans het fantastisch zouden vinden. Wie weet? Het is afwachten wat de toekomst ons brengt. Ik vind sowieso dat de DC de laatste tijd goed bezig is. Ja, als het aan mij lag, was zo'n film allang in ontwikkeling".

Genoeg enthousiasme dus!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Lol, wordt een kort gevecht dan, kansloos die Boomerang.

Sowieso niet in geïnteresseerd

Jeroenevertp

Avatar

Wordt het niet een beetje druk in deze film ? Ik heb al diverse artikelen gelezen over wie er mogelijk allemaal langs gaan komen en/of geïntroduceerd gaan worden.

NieuwsFilm

meest populair