Celebrity

Marvel-ster uit de kleren voor oproep

Michael B. Jordan (Black Panther) komt met een belangrijke boodschap aan zijn volgers.

door FilmTotaal om 13:42 in Celebrity
Acteur Michael B. Jordan heeft deze week slim gebruikgemaakt van zijn status als internetsnoepje om aandacht te vragen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De acteur deelde een shirtloze foto om zijn fans te verleiden zich te registreren voor het stemproces.

Michael B. Jordan (33) hoopt met een shirtloze selfie niet-geregistreerde stemmers aan te sporen om zichzelf alsnog aan te melden als stemmer voor de aankomende verkiezingen. De acteur, die onder meer bekend is van Black Panther en Creed, deelde dat spannende kiekje dinsdag op Twitter en Instagram met de boodschap 'Vote Early' en de bijbehorende uitleg om dat te regelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vote Early ✅ 🗳

Een bericht gedeeld door Michael B. Jordan (@michaelbjordan) op


Jordan wordt vaak vanwege zijn looks gezien als de gedroomde partner van veel vrouwen (en mannen). Net als veel celebrities maakt hij nu dus handig gebruik van zijn bekendheid om een belangrijke oproep te doen in het kader van de Amerikaanse verkiezingen. Eerder ging een groep sterren bijvoorbeeld al (half)naakt voor een spotje waarin werd gewezen op de regels voor het stemmen per post.

NieuwsFilm

meest populair