Marvel Studios lijkt zijn Miss America gevonden te hebben!

Xochitl Gomez gecast in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Er zijn al lang geruchten rond de casting van een Latina superheld in de nieuwe MCU-film Doctor Strange and the Multiverse of Madness. En nu is er een kandidaat voor deze rol binnen.

Het is de actrice Xochitl Gomez die in een "grote rol" is gecast door Marvel Studios. Ze komt net uit de geprezen serie The Baby-Sitters Club, die ze voor Netflix maakte.

America Chavez
Met het onbekende plot en de weinige details die Marvel Studios over deze casting willen loslaten, weten we nog bar weinig. Wel lijkt het logisch dat Gomez gecast is als America Chavez, die ook bekend is als Miss America.

De krachten van Miss America bestaan onder meer uit het opentrappen van gaten in de realiteit, waardoor haar teamgenoten door het multiversum kunnen reizen.



Sam Raimi
Op de regie stoel neemt Sam Raimi plaats. De van oorsprong horror-regisseur maakte furore met de Spider-Man franchise, hij nam het stokje eerder dit jaar over van Scott Derrickson. Het script is geschreven door Michael Waldron (Loki).

Natuurlijk keert Benedict Cumberbatch terug in de titelrol. Hij zal vergezeld worden door Elizabeth Olsen's Wanda Maximoff ofwel Scarlet Witch.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat nu gepland voor maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair