Algemeen

Michael B. Jordan (Black Panther) betrokken bij DC-film 'Static Shock'

Na zijn rollen in Fantastic Four en Black Panther maakt Jordan de overstap naar het DC-universum.

door Zilko Tarici om 14:56 in Algemeen
Afgelopen zomer werd tijdens het virtuele evenement DC Fandome aangekondigd dat Warner Bros. een film zal maken over de zwarte superheld Static Shock. The Hollywood Reporter weet nu te melden dat niemand minder dan Michael B. Jordan (Black Panther) de film zal produceren via zijn productiemaatschappij Outlier Society.

Jordan zei in een verklaring het volgende over zijn betrokkenheid bij de film:

"Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan het opbouwen van een nieuw universum waarin zwarte superhelden centraal staan. Onze gemeenschap verdient het. Outlier Society is vastberaden om gevarieerde content gebaseerd op diverse strips te maken."

Een nieuwe franchise
Als Static Shock succesvol blijkt, zal dat ongetwijfeld leiden tot een nieuwe franchise. Het is nog onbekend wie de held zal spelen. Virgil Hawkins, het hoofdpersonage uit de strips, is een doorsnee tiener die elektromagnetische krachten krijgt na in contact te zijn gekomen met en gevaarlijk goedje. De stripreeks werd eerder verfilmd als een animatieserie, die tussen 2000 en 2004 liep. Later maakte het personage ook zijn opwachting in afleveringen van Justice League Unlimited en Young Justice.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Ken hem niet Static shock maar ben benieuwd. Zag trouwens dat Amazon Prime eindelijk ook via ideal betaald kan worden. Meteen maar lid geworden.

NieuwsFilm

meest populair