Meerdere Superman 'Man of Steel'-films op komst in het DCEU?

Meerdere Superman 'Man of Steel'-films op komst in het DCEU?

Henry Cavill zou nog heel wat te doen krijgen in het DCEU.

Wat de toekomst voor Henry Cavills Superman brengt voor DC Comics is nog altijd onzeker. De acteur en Warner Bros. willen er maar niet op ingaan. Maar wel is Superman de afgelopen tijd aan zo'n beetje elk nieuw DCEU-project gelinkt. Er lijkt dus onderhand wel iets te gaan gebeuren.

Vorig jaar nog hoorden we dat Superman klaar was in het DCEU. Maar vervolgens bleek dat Cavill een nieuw contract had getekend om meer keren als Superman te verschijnen. Sindsdien wordt er veel gespeculeerd over hoe groot die rol zal zijn.

Heel wat meer
Vandaag horen we via Mikey Sutton dat hij nog een grote rol gaat krijgen. "Wat ik hoor, is dat Warner Bros. niet alleen aan de slag gaat met Man of Steel 2, maar ook komt met een derde Superman-film. Dat laatste is hoe dan ook belangrijk, want het ziet ernaar uit dat het een trilogie wordt die gekoppeld is aan Zack Snyders eerste Man of Steel."

Mocht dat kloppen, dan brengt het DCEU dus nog veel goeds voor Cavills superheld. We gaan het de komende tijd waarschijnlijk merken, gezien de vele aankondigingen van Warner Bros. de afgelopen maanden.

NieuwsFilm

meest populair