Algemeen

Meerdere Superman 'Man of Steel'-films op komst in het DCEU?

Henry Cavill zou nog heel wat te doen krijgen in het DCEU.

door Jim Pedd om 21:40 in Algemeen
Wat de toekomst voor Henry Cavills Superman brengt voor DC Comics is nog altijd onzeker. De acteur en Warner Bros. willen er maar niet op ingaan. Maar wel is Superman de afgelopen tijd aan zo'n beetje elk nieuw DCEU-project gelinkt. Er lijkt dus onderhand wel iets te gaan gebeuren.

Vorig jaar nog hoorden we dat Superman klaar was in het DCEU. Maar vervolgens bleek dat Cavill een nieuw contract had getekend om meer keren als Superman te verschijnen. Sindsdien wordt er veel gespeculeerd over hoe groot die rol zal zijn.

Heel wat meer
Vandaag horen we via Mikey Sutton dat hij nog een grote rol gaat krijgen. "Wat ik hoor, is dat Warner Bros. niet alleen aan de slag gaat met Man of Steel 2, maar ook komt met een derde Superman-film. Dat laatste is hoe dan ook belangrijk, want het ziet ernaar uit dat het een trilogie wordt die gekoppeld is aan Zack Snyders eerste Man of Steel."

Mocht dat kloppen, dan brengt het DCEU dus nog veel goeds voor Cavills superheld. We gaan het de komende tijd waarschijnlijk merken, gezien de vele aankondigingen van Warner Bros. de afgelopen maanden.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

balking

Avatar

Nu Cavill opeens elk contract tekent dat DC onder z’n neus schuift is wel duidelijk dat hij niet door de Bond selectie is gekomen.

Suskind

Avatar

Je weet t niet. Broccoli en Wilson hebben hun eigen visie op een nwe Bond, donker, blank of een andere kleur.
Cavill lijkt me ok maar z'n kop is te veel verbonden aan Superman. In mijn beleving dient de toekomstige nwe bond een "neutraal" gezicht te hebben ( zoals Craig in 2006 ) en het publiek geeft hem ( sorry dames) zijn Bond gezicht, niet andersom.

GreenHornet

Avatar

Wilde ik net zeggen hij moet Kiezen voor een franchise. Dat brengt nu het meeste geld op voor een acteur.

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoop het. The Witcher is redelijk leuk om te zien maar ik heb liever dat hij bij Bond vandaan blijft als dat betekend dat hij geen Superman meer zou zijn.
Dan liever een tussendoortje als Man from uncle en rolletjes zoals in Holmes.
Hij is perfect als Superman alleen zou het mooi zijn dat hij dan wat verder ontwikkeld is, zijn verleden heeft verwerkt en meer toegaat naar de Superman die iedereen graag wil zien.
Ik ben zelf niet zo van de boyscout Superman, scenes zoals in MOS waar hij geen andere uitweg meer ziet dan Zod doden vind ik geweldig.

Sowieso vind ik Mos een topfilm maar ze hadden het ook wat rustiger aan kunnen doen, er gebeurd erg veel in 1 film.
De scenes op Krypton hadden eigenlijk ook wel een eigen film verdiend en had dus best deel 1 kunnen zijn die eindigt met het wegsturen van Kal el naar de aarde.
Deel 2 het opgroeien en omgaan met zijn krachten. Die dan eindigt met dat Zod arriveert. Gelijk een mooie cliffhanger.
Deeltje 3:oorlog
Zo kan je volgens mij net wat meer diepgang creëren.

Sietzet

Avatar

Na 10tallen geruchten over Henry Cavill dat hij weer superman gaat spelen, over 2 weken: "Henry Cavill toch geen superman na alle geruchten"

Angelo1979

Avatar

Net als met Maguire en Garfields Spiderman dus.

Sunspot

Avatar

Haha, ik wacht wel op werkelijke bevestiging, is nu al maanden dat ik allerlei geruchten lees, dan dit, dan dat, nope, ja, uhhh.

Wel eens met Civillian Supreme, zie hem liever Superman weer vertolken en dan maar geen JB, hij is voor mij ook meer Superman en wil gewoon mee rzien.

James Bond kan dan aan onbekende worden gegeven, de rol

Jeroenevertp

Avatar

Ik word een beetje moe van alle aankondigingen van Cavill in toekomstige Supermanfilms die dan daarna weer ontkend worden of niet waar blijken te zijn

NieuwsFilm

meest populair