Algemeen

Eerste beelden 'Spider-Man 3' binnenkort al te zien

Nog dit jaar de eerste trailer voor de derde Spider-Man solofilm.

door Bram de Groot om 10:10 in Algemeen
De afgelopen weken is Spider-Man 3 flink in het nieuws. De film heeft naast de bekende gezichten onder meer Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Jamie Foxx (Max Dillon / Electro) aan boord en daar komen er waarschijnlijk nog een aantal bij. Ook de opnames zijn gestart.

Nu blijkt dat we nog dit jaar een preview of teaser trailer voor de Marvel-film kunnen verwachten. Een Executive Marketing Director van Sony Pictures Entertainment in Brazilie zou volgens Murphy's Multiverse hebben bevestigd dat we nog dit jaar de eerste beelden te zien krijgen. Dit zou de directeur hebben gezegd tijdens het recente ExpoCine.

December 2021 blijft staan!
Ook werd bevestigd dat Sony Pictures niet van plan is om de releasedatum nog een keer te verplaatsen. Deze staat op 17 december 2021 en dat is over ruim een jaar. Mocht dit lukken dan zou dat natuurlijk heel fijn zijn voor de fans van het Marvel Cinematic Universe.

Uiteraard moeten de opnames niet verstoord worden door coronagevallen of nieuwe lokale maatregelen. De film van Jon Watts stond eerder gepland voor de zomer van 2021.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair