Algemeen

Eddie Redmayne over Harry Potter-prequelserie 'Fantastic Beasts 3'

De acteur gaat in op de opnamesituatie van het derde deel.

door Bram de Groot om 21:41 in Algemeen
Op dit moment staat Fantastic Beasts 3 van filmstudio Warner Bros. gepland voor november 2021 en als alles goed verloopt en die maand niet wordt volgepland met andere, uitgestelde films, dan kan het derde deel in de Harry Potter-prequelserie ook daadwerkelijk volgend jaar gaan verschijnen.

De opnames zijn namelijk alweer enkele weken onderweg en acteur Eddie Redmayne, die Newt Scamander speelt, sprak tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon over hoe de opnames nu verlopen.


"Nou, we hadden één opnamedag gehad voordat COVID-19 echt in de UK terechtkwam. Dus we begonnen op een vrijdag en vervolgens op een zondagavond werd ons allemaal verteld om naar huis te gaan," zei Redmayne nog over die ene opnamedag eerder dit jaar.

Opnames nu voor Fantastic Beasts 3
"Slechts een paar weken geleden begonnen we opnieuw en het is een andere wereld. Maar we hebben zoveel geluk dat we weer aan het werk zijn," aldus de acteur.

"Filmcrews hebben geweldige mensen en ze zijn zeer flexibel. Er wordt dus veel getest. Iedereen weet dat we in bubbels zitten en we zijn allemaal gemaskeerd. In het begin dacht ik: 'Hoe gaat dit worden?' en het is eigenlijk erg goed gegaan. Het is fijn om weer aan het werk te zijn en ik ben daar heel blij om."

De film van David Yates, die ook Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 opnam, heeft nog geen officiele titel. Op 12 november 2021 moet deel drie in de bioscopen verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Ben zeer benieuwd naar deze film. Met deel 2 als redelijk matige opbouw film moet deze toch vol actie kunnen knallen.

Angelo1979

Avatar

Vond het tegen vallen
van deeltje 2 nog
wel meevallen.
Er zijn ergere dingen.

Ben wel benieuwd
wat ze van deel 3
gaan maken.

RoberPaulsen

Avatar

@Angelo er zijn ergere dingen maar dan hoef ik deel 2 nog geen goeie film te vinden. Ik ben er letterlijk bij in slaap gevallen

Angelo1979

Avatar

@RobertPaulsen.

Mwhaa..., viel wel mee.
Heb ‘m uitgekeken.

Het is niet zo dat ik gelijk fan ben, maar voor tussen door te kijken als d’r geen ene fuck op is is het wel vermakelijk.

Maar dat is ieder voor zich.
Zal deel 3 in ieder geval niet negeren en gewoon kijken.

‘T is wat ‘t is en zo niet dan niet.

kokosnoot

Avatar

Ik vond deel I langdradig en langzaam. Deel II door berichtgeving verwacht dat hij super saai en slecht zou zijn maar om eerlijk te zijn vond ik hem leuker dan het 1e deel.

Vind nog steeds dat Depp moet terugkomen.

meanrat

Avatar

Ik kijk FB2 nu voor de derde keer en ik zie nu zoveel slordige fouten. Vooral het feit dat Scamander "Accio Niffler" gebruikt. Maakt die hele scene in de juwelenwinkel compleet overbodig. Zo niet de hele film.

Rob

Avatar

Ik vind de films een beetje saai, ook het kleurenpalet is (voor mijn ogen dan) saai.

NieuwsFilm

meest populair