Eddie Redmayne over Harry Potter-prequelserie 'Fantastic Beasts 3'

Eddie Redmayne over Harry Potter-prequelserie 'Fantastic Beasts 3'

De acteur gaat in op de opnamesituatie van het derde deel.

Op dit moment staat Fantastic Beasts 3 van filmstudio Warner Bros. gepland voor november 2021 en als alles goed verloopt en die maand niet wordt volgepland met andere, uitgestelde films, dan kan het derde deel in de Harry Potter-prequelserie ook daadwerkelijk volgend jaar gaan verschijnen.

De opnames zijn namelijk alweer enkele weken onderweg en acteur Eddie Redmayne, die Newt Scamander speelt, sprak tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon over hoe de opnames nu verlopen.


"Nou, we hadden één opnamedag gehad voordat COVID-19 echt in de UK terechtkwam. Dus we begonnen op een vrijdag en vervolgens op een zondagavond werd ons allemaal verteld om naar huis te gaan," zei Redmayne nog over die ene opnamedag eerder dit jaar.

Opnames nu voor Fantastic Beasts 3
"Slechts een paar weken geleden begonnen we opnieuw en het is een andere wereld. Maar we hebben zoveel geluk dat we weer aan het werk zijn," aldus de acteur.

"Filmcrews hebben geweldige mensen en ze zijn zeer flexibel. Er wordt dus veel getest. Iedereen weet dat we in bubbels zitten en we zijn allemaal gemaskeerd. In het begin dacht ik: 'Hoe gaat dit worden?' en het is eigenlijk erg goed gegaan. Het is fijn om weer aan het werk te zijn en ik ben daar heel blij om."

De film van David Yates, die ook Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 opnam, heeft nog geen officiele titel. Op 12 november 2021 moet deel drie in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair