Craven op herhaling

Wes Craven doet vrolijk mee in Hollywood’s remake-circuit. Na onlangs The Hills Have Eyes opnieuw te hebben uitgebracht, is het nu de beurt aan The Last House on the Left. Craven heeft ook al plannen voor remakes van Shocker uit 1989 en People Under the Stairs dat twee jaar later uitkwam.

The Last House on the Left betekende in 1972 het debuut voor de horror-specialist. Destijds maakte Craven de film voor negentig duizend dollar in opdracht voor drive-in bioscopen. Grote bekendheid kreeg Craven met Nightmare on Elm Street en de Scream-delen.

The Last House on the Left zal ook in de nieuwe versie gaan over een aantal tienermeisjes die ontvoerd worden door een bende. Vervolgens worden ze verkracht en vermoord. Als de daders later een slaapplaats vinden, belanden ze uitgerekend bij de ouders van één van de slachtoffers.

De productie van de film zal begin 2007 starten. Craven zal niet regisseren, maar wel als producent optreden. Hij krijgt hulp van Sean S. Cunningham, regisseur van onder andere Friday the 13th en producent van de originele The Last House on the Left.



NieuwsFilm

meest populair