'Die Hard' en Bruce Willis zijn terug!

'Die Hard' en Bruce Willis zijn terug!

Komt er Die Hard 6 of is dit iets anders?

In 2013 verscheen met A Good Day to Die Hard de laatste film in de Die Hard-filmreeks rond het personage John McClane van Bruce Willis. Al jaren werd er gesproken dat dit vijfde deel een vervolg zou krijgen, maar die plannen lijken al even in de ijskast te staan.

Nu is er via het Twitter-kanaal van Willis een opvallende teaser verschenen met hastag #DieHardisBack. De kans bestaat dat dit een soort van reclamestunt is - gezien de #ad - maar misschien zit er meer in het vat voor de fans van de franchise. Er werd ook een datum meegegeven: 18 oktober 2020 en dat is vandaag.


Meer Die Hard?
In de teaser staat de tekst "Waar één verhaal eindigt, start een nieuwe". In het verleden werd er al getracht om de franchise over te dragen aan een andere acteur, namelijk Jai Courtney in de rol van John "Jack" McClane, Jr. Dit lukte niet.

Het zesde deel moest de titel Die Hard: Year One of McClane krijgen en zowel een prequelverhaal als een vervolg moeten laten zien. Ook waren er eerder verhalen over een tv-serie. Waarschijnlijk krijgen we heel snel meer te horen.



NieuwsFilm

meest populair