3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a.
William Somerset, een doorgewinterde rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat samen met zijn enthousiaste nieuwe partner David Mills wanhopig op zoek naar een seriemoordenaar wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a.
De relatie van Dani en Christian heeft een flinke deuk opgelopen. Samen met een groep medestudenten reist het koppel af naar een afgelegen Zweedse commune om het Midzomernachtfestival te vieren. Het feest begint sprookjesachtig, maar verandert al snel in een heuse nachtmerrie vol eeuwenoude, dodelijke rituelen waar niet aan te ontsnappen is.

Children of Men (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a.
Het is 2027. De mensheid kan zich niet meer voortplanten en bijna negen jaar geleden werd het laatste kind op aarde geboren. Wanneer een vrouw toch zwanger raakt, vecht Theo, een bureaucraat met wroeging, om haar te beschermen. Hij probeert haar veilig naar een geheime groepering te brengen die de wereld weer leefbaar probeert te maken.

NieuwsFilm

meest populair