Celebrity

Ben Affleck zonder baard totaal onherkenbaar tijdens reünie met Matt Damon

En zo'n nieuwe look is toch weer even wennen.

door FilmTotaal om 13:52 in Celebrity
Ben Affleck heeft afscheid genomen van zijn welbekende baard. Dat blijkt uit een video die hij samen met zijn goede vriend Matt Damon heeft opgenomen voor het goede doel.

Het is alweer een tijd geleden dat we Ben Afflecks gezicht zonder baard hebben kunnen aanschouwen. De acteur en regisseur heeft blijkbaar onlangs in het geheim een flinke scheerbeurt ondergaan en daarvan mogen we het resultaat nu voor het eerst zien.

Op Instagram deelde Affleck een video waarin hij te zien is met Matt Damon. De twee zijn via het platform Omaze een geldinzamelingsactie begonnen voor het Eastern Congo Initiative, een organisatie die Affleck in 2010 heeft opgericht om goede doelen in Congo te ondersteunen.

Alle donateurs maken kans op een bijzondere prijs: een exclusief diner met Affleck én Damon in Hollywood. Vanwege de coronapandemie zal de gelukkige winnaar die prijs echter pas kunnen claimen wanneer de situatie dat weer toelaat.

De video waarin Affleck en Damon hun actie aankondigen is in ieder geval zeker de moeite waard om even te bekijken... De twee Hollywoodvrienden nemen elkaar behoorlijk op de hak. Zo maken ze onder meer grappen over Batman en Jason Bourne...NieuwsFilm

meest populair