Celebrity

Vanessa Hudgens in speels korset op Insta-foto

De actrice uit Bad Boys kleed zich ook redelijk "bad".

door FilmTotaal om 10:43 in Celebrity
Wat moet je als actrice / celeb doen als je je toch een beetje net teveel verveelt? Het kan in deze tijd uiteraard voorkomen dat je even niets te doen hebt doordat je nergens kunt optreden. Vanessa Hudgens, die we recent nog in Bad Boys For Life zagen, trekt de nodige spannende outfitjes aan.

En dat zien we op haar Instagram-account. Voor wie de laatste reeks foto's bekijk ziet dat ze flink aan het kledingkast duikt en waarschijnlijk ook al met haar gedachten bij Halloween is. Op haar laatste twee foto's zien we haar in een mooi zwart korset.

Vanessa Hudgens in het zwart
Bij de foto schrijft de actrice niet veel. "Ik was erg ge├»nspireerd door Cabaret❤️," is wat ze kon typen. En dat is overigens wel duidelijk! Haar voorkomen doet een beetje aan als hoe de personages uit een film als Moulin Rouge zich kleden. Een beetje dan.


De 31 jarige Vanessa Hudgens in haar zwarte korset zien? Check dan haar Instagram-account.

Op haar IMDb-pagina staan nu twee nieuwe films genoteerd. Vanessa heeft The Princess Switch: Switched Again al opgenomen voor Netflix en bereidt zich waarschijnlijk nu voor om te starten met Tick, Tick... Boom.

NieuwsFilm

meest populair