'Tweede Spider-Man te zien in 'Spider-Man 3'

'Tweede Spider-Man te zien in 'Spider-Man 3'

Miles Morales is heel populair in de comics.

Marvel Studios en Sony Pictures willen voorlopig niet af van Peter Parker. Acteur Tom Holland zou in gesprek zijn voor nog heel wat extra films als Spider-Man. Maar dat wil niet zeggen dat hij dan geen gezelschap kan krijgen.

Het gerucht gaat dat er gezocht wordt naar een jonge zwarte acteur die een "sterke bijrol" zou krijgen in Spider-Man 3. Volgens de - zoals gebruikelijk anonieme - bronnen van Daniel Richtman zou het gaan om Miles Morales. Hij zou voor vijf tot zes films moeten tekenen en dus mogelijk een grote rol krijgen.

Miles Morales
In de comics is Miles Morales al een gevestigde naam. En hij kreeg met Spider-Man: Into the Spiderverse ook zijn eerste eigen film. Het personage werd in 2011 gelanceerd door schrijver Brian Michael Bendis en is sindsdien behoorlijk populair. In de comic Ultimate Fallout #4 uit augustus 2011 nam hij het over van Peter Parker, die daarin om het leven kwam.

Dat zal waarschijnlijk nu niet gebeuren, maar mocht het MCU plaats maken voor Miles Morales, vormt hij wel een behoorlijk interessante aanvulling. Vooral ook aangezien Sony het druk heeft met een hele rits Spider-Verse-films, waarin vast ook plaats is voor Miles.

NieuwsFilm

meest populair