Celebrity

Getrouwde acteur tongzoenend in vliegtuig betrapt met veel jongere Lily James

De affaire veroorzaakte een groot schandaal in het Verenigd Koninkrijk.

door FilmTotaal om 14:04 in Celebrity
Vorig week werd Dominic West betrapt tijdens een hevige zoenpartij met Lily James in Rome. De foto's hiervan veroorzaakten al snel een groot schandaal, omdat West getrouwd is. Nu zijn er ook spraakmakende beelden verschenen van de twee op de luchthaven.

Dominic West (50) en Lily James (31) genoten vorig weekend volop van elkaar tijdens een tweedaagse trip naar Rome. De twee beroemdheden werden onder meer 'zoenend' en 'knuffelend' op een terras gespot.

Nu heeft The Daily Mail ook foto's naar buiten gebracht waarop West en James zoenend te zien zijn op de luchthaven van Rome. Ooggetuigen melden ook dat de twee niet van elkaar af konden blijven in het vliegtuig.

Ophef
De nieuwe foto's hebben wederom tot een hoop ophef geleid. De Britse tabloids staan vol met verhalen over de affaire van West en James. West is immers nog getrouwd met zijn vrouw Catherine. In juli vierden zij ook nog eens hun tienjarig huwelijksjubileum, dus het moment is extra pijnlijk.

Na alle ophef heeft James vandaag haar bezoek aan The Today Show afgezegd. Zij zou die show bezoeken om haar nieuwe Netflix-film Rebecca te promoten. Het lijkt er dan ook op dat de Mamma Mia!-actrice er alles aan doet om vragen over de foto's te ontwijken.

NieuwsFilm

meest populair