Celebrity

Vader Angelina Jolie haalt keihard uit naar Biden: "Trump moet winnen"

Hollywoodveteraan Jon Voight waarschuwt de Amerikanen voor de linkse politiek van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

door FilmTotaal om 14:51 in Celebrity
Jon Voight heeft in een video op Twitter uitgehaald naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden. Volgens de acteur is diens politieke agenda volledig gebaseerd op leugens en kan alleen Republikein Donald Trump het land redden.

"Biden is slecht", zegt de 81-jarige acteur in de camera. "Trump moet winnen. Hij is echt en zal het vertrouwen van mensen herstellen. Links is er niet voor het Amerikaanse volk".

Volgens Voight hebben de Democraten in vorige regeerperiodes te veel macht van het volk afgepakt, ten behoeve van een strengere controle over de economie.

"Laten we God smeken om van deze horror af te komen", roept hij zijn volgers op.


Dochter
De politieke opvattingen van Voight clashen overduidelijk met die van zijn bekende dochter Angelina Jolie, met wie hij een vrij bekoelde relatie heeft.

Jolie is, mede vanuit haar rol als ambassadrice van de Verenigde Naties, een uitgesproken voorstander van liefdadigheidsacties voor kinderen in arme landen. En dat is nou net een punt dat niet heel erg hoog staat op de Republikeinse agenda...

NieuwsFilm