Algemeen

Marvel-heks Scarlet Witch gaat grote dingen laten zien!

De actrice kan eindelijk alles geven.

door Bram de Groot om 10:54 in Algemeen
De afgelopen jaren zagen we Elizabeth Olsen al een aantal keer als het personage Wanda Maximoff. Ondanks dat iedereen weet dat ze zal uitgroeien tot Scarlet Witch werd ze in de films nooit zo genoemd. Ook hebben we haar ware kracht nog niet gezien. In Phase 4 van het Marvel Cinamtic Universe gaat dat wel gebeuren.

We zien haar personage in de nog te verschijnen Disney+ serie WandaVision uitgroeien tot de Scarlet Witch uit de comics. "WandaVision is zo'n ongelooflijk concept. Het is de eerste keer dat we haar leren begrijpen als de Scarlet Witch die ze in de strips is, en dat is opwindend voor mij. Ik heb haar nog nooit zoveel tijd kunnen geven," aldus Olsen tegenover New York Times.

Geestelijke gezondheid en ziekte
"Dus dat wordt leuk," vervolgde de actrice. "Ze is altijd een representatie geweest van geestelijke gezondheid en ziekte in de comics. Haar belangrijkste rol is het omgaan met dat stigma binnen de Marvel-wereld."

Na WandaVision zal ze in minimaal Doctor Strange in the Multiverse of Madness weer te zien zijn. Vragen over haar rol in die film beantwoordt ze nog niet: "Doctor Strange, ik weet er nog niet zo veel over, daarvoor is het nog een beetje vroeg."

De tweede Doctor Strange verschijnt circa anderhalf jaar na WandaVision, begin maart 2022. WandaVision debuteert ergens in december dit jaar.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Echt zoveel zin in. Scarlet Witch is een bizar karakter, en machtig. Dat laatste hebben we al een beetje kunnen zien toen ze in Endgame bijna Thanos versloeg. When this girl is pissed, better watch out!

NieuwsFilm