Video

Zijn laatste film: Chadwick Boseman in trailer 'Ma Rainey's Black Bottom'

Chadwick Boseman overleed eerder dit jaar.

door Bram de Groot om 08:43 in Video
Op 28 augustus dit jaar overleed acteur Chadwick Boseman na een lange strijd tegen darmkanker. De acteur wist hoge ogen te gooien met zijn rol als Black Panther in de films van Marvel. Maar hij was in meer films te zien en zijn laatste rol heeft hij in het muzikale drama Ma Rainey's Black Bottom.

Deze film verschijnt later dit jaar op Netflix en hij is te zien naast hoofdrolspeler Viola Davis die de rol invult van Ma Rainey. Boseman speelt in het drama de rol van hoornist Levee.

Eerste trailer Ma Rainey's Black Bottom
Na al heel wat foto's en een reeks personageposters zie je hieronder de eerste trailer voor Ma Rainey's Black Bottom, vanaf 18 december te zien op de bekende streamingdienst.


In Ma Rainey's Black Bottom gaan we naar het Chicago van 1927. Tijdens een opnamesessie lopen de spanningen hoog op tussen Ma Rainey, haar ambitieuze hoornist en het blanke management dat vastbesloten is de legendarische "Mother of the Blues" in zijn macht te houden.

Gebaseerd op het toneelstuk van de winnaar van de Pulitzerprijs, August Wilson. Hieronder het bijhorende affiche.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair