Algemeen

Heerlijk krankzinnige poster voor nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'

The Face Of Madness is terug in 2021.

door Bram de Groot om 15:55 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt er weer eens een Texas Chainsaw Massacre-film en dit keer gaat de franchise in de reboot, met Fede Alvarez (Evil Dead, 2013) als de producent. Een trailer is er nog niet, maar de eerste poster is al flink krankzinnig en ook lekker stijlvol.

De reboot beleefde eerder dit jaar een behoorlijk stroeve start toen regisseurs Ryan en Andy Tohill (The Dig) al tijdens de eerste week van de opnames werden ontslagen vanwege creatieve meningsverschillen. Legendary Pictures trok snel David Blue Garcia (Tejano) voor de film die naar verluidt een oudere maniak laat zien.

Poster Texas Chainsaw Massacre
De hoofdrollen in de nieuwe Texas Chainsaw Massacre zijn voor Elsie Fisher (Eighth Grade), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Jacob Latimore (The Maze Runner) en Moe Dunford (Vikings).

Op de officiële website van de film staat ook onderstaande eerste poster met het vleesmasker van Leatherface en de tagline "The Face of Madness Returns".6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Is natuurlijk al gedoemd te floppen. Kom eens met wat nieuws, een nieuwe franchise ala Hellraiser, Nightmare of Elm street. Zoiets hebben we al niet meer sinds de jaren 80.

Decepticon

Avatar

Gave poster!
Ik zeg kom maar op! Ik ben een fan van de franchise.
Leatherface was nog niet eens zo heel slecht, ze probeerden eens wat anders met de franchise. Iets wat ze met andere horror franchises ook al deden, een oorsprongsverhaal.
En ik ben 1 van de weinige die Texas Chainsaw 3D wel goed vind.

Ik ben benieuwd wat deze film gaat brengen, hopelijk iets wat meer lijkt op remake uit 2003 en The Beginning.
De remake is één van de beste (horror) remakes en The Beginning is imo net zo goed en laat de bruutste Leatherface in de hele franchise zien.

kokosnoot

Avatar

Ze mogen inderdaad wel eens een keer in het horror genre met wat nieuws komen.

Maar verder wil ik deze ook graag zien blijft altijd leuk Smiley face

Gigan72

Avatar

Decepticon ben het met je eens hoor
Kan altijd genieten van mr leergezicht. Smiley face

Crush

Avatar

Mooie poster, maar ik verwacht niet veel van de film...

Blockbuster

Avatar

A Nightmare On Elmstreet hebben ze de das omgedraaid met die krankzinnige remake in 2009 zonder Robert Englund, die al aangegeven heeft er geen zin meer in te hebben. Zonder hem is er niks aan. Da's hetzelfde als Chucky zonder Brad Dourif. Hellraiser films werden met elk deel slechter: alleen de eerste drie films zijn goed. Halloween remake pakte goed uit en zelfs die Rob Zombie films zijn goed; maakt niet uit wie Michael Myers speelt, we zien zijn gezicht toch niet. Is hetzelfde als bij Friday The 13th, al is Kane Hodder als Jason Voorhees wel een horror-icoon. Maar de Driday The 13th reboot van 2009 viel ook behoorlijk tegen. Ik zie het liefst van die old school horror uit de 80's met echte special effects, zonder cgi nog destijds. Doen werd er nog rustig met hart en ziel een jaar lang gewerkt aan mooie decors en special effects. Nu moet het allemaal snel in elkaar geflanst worden.

NieuwsFilm