Celebrity

Nina Dobrev laat haar decolleté zien op Insta-foto

Deze actrice doet het voor het goede doel.

door FilmTotaal om 10:34 in Celebrity
Actrice Nina Dobrev, bekend uit de serie The Vampire Diaries van de zender The CW, hebben we wel eerder voorbij zien komen met opvallende kiekjes op Instagram. Doorgaans is zij niet zo exhibitionistisch, maar voor het goede doel toont ze wat meer.

Nina zagen we ook in films als xXx: Return of Xander Cage en The Perks of Being a Wallflower en voor haar nieuwste foto op Instagram vraagt ze aandacht voor Borstkankermaand, waarvoor met de #BreastCancerAwarenessMonth wereldwijd naar support wordt gezocht.

Goed doel
Nina meldt dat het merk van de BH dat ze toont een deel van de opbrengst van de verkopen zal doneren aan de Women's Cancer Research Fund. Ook iedere foto die deze maand op Instagram verschijnt met #KitstoKickCancer en een ondergoedstuk van het merk zal een dollar voor het goede doel opleveren.


De foto van de 31 jarige Nina Dobrev in haar bh zien? Check deze dan hier de beelden op haar Instagram account.

Op haar IMDb-pagina dan staat vermeld dat we Nina nog te zien krijgen in de romantische film Redeeming Love met Famke Janssen en Logan Marshall-Green en de komedie Sick Girl. Daarnaast acteert ze in de tv-serie Woman 99.

NieuwsFilm