Video

Brute trailer 'Embattled'

Met een hoofdrol voor Stephen Dorff (Blade, 1998).

door Jan-Peter Rook om 20:20 in Video
Het drama Embattled gaat over een veelbelovende judoka die in de voetsporen wil treden van zijn vader, een grote naam binnen de wereld van mixed martial arts (MMA). Hij probeert zijn erkenning te verdienen, maar tegelijkertijd ook iets te doen aan misbruik binnen de familie. Bekijk hieronder de brute trailer en de poster.


Cash (Stephen Dorff) is opgevoed door een gewelddadige vader en ventileerde z'n agressie met zijn verlangen om een MMA-wereldkampioen te worden. Inmiddels is hij gewend aan rijkdom, complimenten en wereldwijde populariteit, maar stuit hij op een nieuwe uitdaging wanneer zijn tweede zoon wordt geboren met het syndroom van Williams.

Geen winnaar
In plaats van wederom zijn verantwoordelijkheid te nemen, besluit Cash dit keer te vluchten. Terwijl hij de successen aan elkaar blijft rijgen binnen de ring, moet zijn oudste zoon Jett (Darren Mann) voor z'n jongere broer zorgen. Wanneer Jett besluit in zijn vaders voetsporen te treden en ook te gaan vechten, ontstaat er een strijd tussen vader en zoon waarbij er - ongeacht de uitslag - geen winnaar zal zijn.

Embattled is een film van regisseur Nick Sarkisov (Krasny, 2016) en scenarist David McKenna (American History X, 1998). De rest van de cast bestaat uit Elizabeth Reaser, Donald Faison, Saïd Taghmaoui, Karrueche Tran en Colin McKenna.

De film draait vanaf 20 november in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lewis

Avatar

Warrior maar dan heel triest HAha.
Film overigens wel al helemaal gezien dankzij de trailer.

don lukas

Avatar

Agressieve Amerikaanse film. Zonder enig nut behalve geld op te halen bij extreem rechtse kijkers aldaar.

ThysRomani

Avatar

Tja, ik ben vrij positief! Er wordt idd wederom teveel weggegeven in de trailer. The Father Son fight hadden ze kunnen bewaren. Een twist in de film, terwijl je denkt dat ze toch samen gaan optrekken, a la Warrior.

Desalniettemin. Ik ga 'em zeker even meepakken!

kokosnoot

Avatar

Ik ga hem zeker zien als kauwgom voor de ogen!

Sunspot

Avatar

MMA is cool, maar kan die Dorff niet serieus nemen

NieuwsFilm

meest populair