Celebrity

Miley Cyrus weet het zeker: "Ik heb een UFO gezien"

Sterker nog, ze zag de alien in het vliegende object.

door FilmTotaal om 13:25 in Celebrity
Miley Cyrus heeft al de nodige (kleine) rollen gespeeld in diverse films, maar ze is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres. Recentelijk wist ze nog hoge ogen te gooien met haar 'Zombie'-cover, oorspronkelijk van The Cranberries. Ze werkt nu ook alweer aan een nieuw album, waarvoor ze recentelijk nog een ietwat bizar interview gaf.

Cyrus, die momenteel werkt aan een album met verschillende Metallica-covers, zegt namelijk een UFO gezien te hebben: ''Ik was aan het rijden in San Bernardino met een vriend, toen we in een keer een UFO zagen. Ik ben er zo goed van zeker van dat ik het echt gezien heb, maar ik moet wel zeggen dat we net weed wax hadden gebruikt, dus misschien was dat het''.

''Hoe het te beschrijven... Het leek eigenlijk op een vliegende sneeuwruimer, met een soort van groot object aan de voorkant dat geel gloeide. Ik zag het vliegen, en mijn vriend zag het ook. Andere auto's stopten eveneens om beter te kijken, dus ik denk wel dat het echt was!''.

Eng
Zo gaat Cyrus verder: ''Ik was er vijf dagen echt helemaal ondersteboven van. Ik keek een lange tijd niet meer echt naar de lucht, ik dacht namelijk dat ze terug zouden kunnen komen. Ik voelde me echter wel niet bedreigd. Ik zag iets levends zitten in de UFO, dat naar mij keek en ik keek terug. We keken elkaar echt aan en dat was echt wel intens, in de ogen van iets staren wat je niet kent''.

NieuwsFilm