Algemeen

Iedereen keert terug voor 'Mallrats 2' (zelfs Stan Lee!)

De peetvader van het Marvel-universum zal wederom een belangrijke rol spelen in het verhaal.

door Timothy van Damme om 14:39 in Algemeen
Van alle films die Kevin Smith heeft aangekondigt lijkt Twilight of the Mallrats de grootste kanshebber te zijn om gemaakt te worden. In één van zijn vele updates geeft hij aan dat iedereen terugkeert voor dit vervolg.

En met iedereen bedoelt de filmmaker dan ook echt álle belangrijke personages, inclusief de in 2018 overleden Stan Lee. Hij legt uit hoe hij dit voor zich ziet.

Verdomd slim
"Iedereen keert terug. Maar het meest trots ben ik op de terugkeer van Stan Lee. Hij kan natuurlijk niet letterlijk terugkeren, maar er is een Stan Lee scène en als je die ziet zal alles op zijn plaats vallen", aldus de regisseur.

"Dit moment zal je hart breken. Je zult huilen terwijl je lacht. Ik wil niet zeggen dat ik slim ben, maar dit is verdomd slim. En het gaat me lukken zonder dat ik iemand van buiten onze familie moet aantrekken. Maar natuurlijk zit hij er in, hij is één van de belangrijkste figuren in het leven van Brodie."

Popcultuur
In Twilight of the Mallrats zien we wat er na al die jaren van de personages geworden is. Brodie heeft inmiddels een dochter genaamd Banner. Zij kan haar vader echter niet uitstaan, omdat hij altijd opschept over zijn bijdrage aan de populariteit van popcultuur.

Tegelijkertijd verliest zijn geliefde overdekte koopcentrum juist aan waardering. Brodie zal na al die jaren eindelijk moeten opgroeien als hij vooruit wil in het leven.

Hoewel alle personages terugkeren, zijn er officieel tot op heden geen acteurs vastgelegd.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm