'Power Rangers' is de volgende franchise die voor een filmuniversum gaat

'Power Rangers' is de volgende franchise die voor een filmuniversum gaat

De Power Rangers moeten straks ook een heel filmuniversum hebben.

Er wordt gewerkt aan een nieuw filmuniversum rond de Power Rangers. Onderdeel van dit ambitieuze plan is een hele rits films en televisieseries.

In 2017 werd al een eerste poging gedaan door Paramount Pictures om de franchise nieuw leven in te blazen. De film bevatte een flinke hint naar een eventueel vervolg, maar dat kwam er niet. Nu wordt er gewerkt aan weer een nieuwe reboot. Deze zal zich naar het schijnt in de jaren negentig afspelen en geregisseerd worden door Jonathan Entwistle.

Nieuw filmuniversum
Volgens The Hollywood Reporter wordt het een nieuw filmuniversum dat een groots, overkoepelend en onderling verbonden verhaal moet vertellen. Het is nog niet zeker of de hoofdserie in de franchise, die toe is aan zijn 28ste seizoen en dat volgend jaar uit zal zenden - Dino Fury genaamd - verbonden is aan deze plannen voor een filmuniversum.

In hoeverre de plannen realistisch zijn, is moeilijk om te beoordelen. Er zijn al vele pogingen gedaan in Hollywood om het succes van het Marvel Cinematic Universe te herhalen. Die slaagden lang niet altijd en geen van die pogingen wist het succes te evenaren. Of dat de Power Rangers zal lukken, is maar zeer de vraag.

NieuwsFilm

meest populair