Borat betrapt Rudy Giuliani met hand in zijn broek

Borat betrapt Rudy Giuliani met hand in zijn broek

Sacha Baron Cohen weet in zijn nieuwe film weer de nodige fratsen uit te halen.

Rudy Giuliani heeft wat uit te leggen! De persoonlijke advocaat van president Trump - en de voormalige burgemeester van New York - zal in zich Borat Subsequent Moviefilm namelijk niet van zijn beste kant laten zien.

Sacha Baron Cohen is weer tot het uiterste gegaan om bekendheden en politici te verleiden tot bizarre uitspraken en handelingen.

Flirterig
Aangezien Borat te bekend was geworden voor zijn typische interviews heeft hij deze keer hulp ingeschakeld. Niemand minder dan zijn dochter (gespeeld door de Bulgaarse actrice Maria Bakalova) neemt wat werk van hem over.

Als rechtse journaliste heeft ze een gesprek met Rudy Giuliani. Deze gedraagt zich flirterig en houdt zich niet aan de afgesproken afstand. Eén van zijn bizarre uitspraken is dat hij wel een vleermuis zou eten met de presentatrice.

Te oud
Na het interview gaan de twee naar een (met verborgen camera's uitgeruste) hotelkamer om nog wat te drinken. Daar gaat hij uiteindelijk op bed liggen en steekt hij zijn hand in zijn broek. Op dat moment besluit Borat dat het genoeg geweest is. Hij valt de hotelkamer binnen: "Ze is 15, dat is veel te oud voor jou."

Tijdens het voorval belde Giuliani de politie, omdat een man in roze bikini hem lastig viel. Hij dacht dat hij slachtoffer was van oplichting en hij rende weg. Destijds was hij - volgens eigen zeggen - erg trots dat hij Baron Cohen te slim af was, maar hij was uiteraard nog niet op de hoogte van de verborgen camera's. Zijn officiële reactie luidt dat hij zijn shirt netjes wilde maken nadat de microfoon verwijderd werd.

NieuwsFilm

meest populair