Algemeen

Borat betrapt Rudy Giuliani met hand in zijn broek

Sacha Baron Cohen weet in zijn nieuwe film weer de nodige fratsen uit te halen.

door Timothy van Damme om 12:51 in Algemeen
Rudy Giuliani heeft wat uit te leggen! De persoonlijke advocaat van president Trump - en de voormalige burgemeester van New York - zal in zich Borat Subsequent Moviefilm namelijk niet van zijn beste kant laten zien.

Sacha Baron Cohen is weer tot het uiterste gegaan om bekendheden en politici te verleiden tot bizarre uitspraken en handelingen.

Flirterig
Aangezien Borat te bekend was geworden voor zijn typische interviews heeft hij deze keer hulp ingeschakeld. Niemand minder dan zijn dochter (gespeeld door de Bulgaarse actrice Maria Bakalova) neemt wat werk van hem over.

Als rechtse journaliste heeft ze een gesprek met Rudy Giuliani. Deze gedraagt zich flirterig en houdt zich niet aan de afgesproken afstand. Eén van zijn bizarre uitspraken is dat hij wel een vleermuis zou eten met de presentatrice.

Te oud
Na het interview gaan de twee naar een (met verborgen camera's uitgeruste) hotelkamer om nog wat te drinken. Daar gaat hij uiteindelijk op bed liggen en steekt hij zijn hand in zijn broek. Op dat moment besluit Borat dat het genoeg geweest is. Hij valt de hotelkamer binnen: "Ze is 15, dat is veel te oud voor jou."

Tijdens het voorval belde Giuliani de politie, omdat een man in roze bikini hem lastig viel. Hij dacht dat hij slachtoffer was van oplichting en hij rende weg. Destijds was hij - volgens eigen zeggen - erg trots dat hij Baron Cohen te slim af was, maar hij was uiteraard nog niet op de hoogte van de verborgen camera's. Zijn officiële reactie luidt dat hij zijn shirt netjes wilde maken nadat de microfoon verwijderd werd.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

En voor degene die geen prime heeft omdat ze geen creditcard hebben:
Prime is nu ook af te sluiten met ideal.

Master Of Films

Avatar

Giuliani heeft reageerd op Twitter.

The Borat video is a complete fabrication. I was tucking in my shirt after taking off the recording equipment.

At no time before, during, or after the interview was I ever inappropriate. If Sacha Baron Cohen implies otherwise he is a stone-cold liar.

GizMogwai

Avatar

Vies mannetje die Giuliani. Bah! Een heethoofd die een cursusje anger management moet volgen. Hij was recent te gast bij Chris Cuomo op CNN en ging flink tekeer tijdens het interview. Man, man, man. Toegegeven, hij heeft entertainment waarde.

deregtx

Avatar

Giuliani had na zijn burgemeesterschap met pensioen moeten gaan. Hij had toen nog een goede reputatie.

Overlord

Avatar

Of hij nu wel of niet zijn shirt goed aan het doen was, het is voor een volwassen vent toch niet heel gepast om met een onbekend minderjarig meisje naar een hotel kamer te gaan. Hij zou beter moeten weten als publiek persoon.

Hiss

Avatar

Ik ben benieuwd wat Giuliani hierover gaat zeggen in de nieuwe podcast van Lange Frans.

Timothy

Avatar

Even voor de duidelijkheid: Maria Bakalova is niet minderjarig. Ze speelt Borats minderjarige dochter, maar is in het echt - en in de rol van journaliste - meerderjarig.

Master Of Films

Avatar

Hiss "Ik ben benieuwd wat Giuliani hierover gaat zeggen in de nieuwe podcast van Lange Frans."
Dat komt heel mooi uit. Want Lange Frans de Podcast gaat van naam veranderen in Fix de fuik.

Draven

Avatar

Timothy "Even voor de duidelijkheid: Maria Bakalova is niet minderjarig. Ze speelt Borats minderjarige dochter, maar is in het echt - en in de rol van journaliste - meerderjarig. "Klopt. Op het moment van dit schrijven 24 jaren; 4 maanden; 2 weken; 4 dagen.

Goed dat je het aangeeft want mensen kunnen wel eens verkeerd gaan denken.

kokosnoot

Avatar

Wat een loser Vraag me af of deze Borat nog wel echt leuk wordt daar hij hetzelfde concept gebruikt en het nieuwe er af is en de dochter meer een uitmelken is dan echt een toevoeging.

GreenHornet

Avatar

Het blijkt fake news te zijn. Daarom stond Borat al gisteren op prime

Robert Paulson

Avatar

Bedankt voor de spoiler Filmtotaal ;)

Robert Paulson

Avatar

Bedankt voor de spoiler Filmtotaal ;)

Robert Paulson

Avatar

Bedankt voor de spoiler Filmtotaal ;)

NieuwsFilm

meest populair