Celebrity

'Pitch Perfect'-actrice toont haar nieuwe lichaam in knellend spandex-pakje

Rebel Wilson duikt op in een verlaten dierentuin.

door FilmTotaal om 12:24 in Celebrity
Rebel Wilson (Isn't It Romantic, Pitch Perfect) heeft op Instagram nieuwe foto's van haar indrukwekkende gewichtsafname gedeeld. Dat deed de Australische actrice door tijdens een wandeling door een verlaten dierentuin te poseren.

Rebel Wilson (40) bracht enkele dagen geleden een bezoek aan het Old Los Angeles Zoo-park, een wandelterrein waar ooit de Griffith Park Zoo was. Hoewel die dierentuin al in 1966 zijn deuren sloot, staan de meeste verblijven en kooien er nog gewoon. De omgeving is dan ook uitermate geschikt voor het maken van al dan niet spookachtige kiekjes.

Op haar Instagram-foto poseert Wilson in een strakke en glimmende sportbroek van spandex. Hierdoor is te zien dat de actrice behoorlijk wat kilo's is afgevallen.

In de zomer maakte Wilson al bekend de coronapandemie te hebben aangegrepen om flink te werken aan zichzelf. En het resultaat mag er zijn, want de actrice heeft inmiddels al twintig kilo verloren. Begin oktober onthulde ze nog drie kilo te gaan te hebben om haar ideale streefgewicht te bereiken.

Goed bezig, Rebel!

Dit bericht bekijken op Instagram

🦁

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson) opNieuwsFilm

meest populair