Algemeen

John Boyega heeft een idee om in 'Star Wars' terug te keren

Keert Finn straks terug in Star Wars-universum?

door Bram de Groot om 13:22 in Algemeen
Van 2015 tot en met 2019 was John Boyega drie keer te zien als het personage Finn in de drie Star Wars-vervolgfilms, voor het eerst in Star Wars: The Force Awakens en als laatste in Star Wars: The Rise of Skywalker. Maar keert Finn nog een keer terug in de franchise?

In andere Star Wars-verhalen speelt Finn ongetwijfeld nog een rol, zoals in boeken en comics. Op het witte doek lijkt Finn voorlopig niet te gaan terugkeren. Of zit er dan toch nog een kans in dat Boyega weer een optreden geeft als de oud-Stormtrooper?

The Mandalorian misschien?
"Ik ben een Mandalorian fan, Lucasfilm doet het erg goed met de tv-shows," zei Boyega tegen Yahoo! News. "Een geanimeerde show zou geweldig zijn! We zouden het vanuit huis kunnen doen."

De acteur zou dus wel een rol(letje) willen hebben in The Mandalorian, nog los van of dat zou kunnen wat betreft de tijd tussen die serie en zijn films. En een animatiefilm of -serie? Dit is helemaal nog geen verkeerde optie, zeker als je kijkt hoe Marvel het universum uitbreidt met de animatieserie What If.... Zou jij Finn of andere personages in de vervolgfilms terug willen zien, op Disney+ of in een bioscoopfilm?8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

De zoektocht naar Rey?

Overlord

Avatar

Bespaar jezelf de moeite, voor mij is je verhaal klaar.
Maar dat was het eigenlijk al in de eerste film.

Hiss

Avatar

Finn bestaat niet in de Hiss-canon. Daarnaast heeft hij Disney nogal tegen de haren in gestreken, waardoor ze hem niet zo snel weer zullen vragen.
Toch vind ik het sneu voor die jongen, dat hij als Star wars fan eerst heel blij was om deel uit te mogen maken van het Star Wars universum, waarna zijn rol na een veelbelovende start in deel VII afgleed naar sukkel in deel VIII en naar nutteloos in deel IX.

Sunspot

Avatar

Doe maar niet, zijn karakter is al verpest door RJJ

Lag niet aan die gast, maar wat een kutrol is het uiteindelijk geworden haha.

Logisch dat hij zelf ervan baalt

don lukas

Avatar

Star Wars heeft zijn carrière toch een stuk om zeep geholpen. Getalenteerde acteur.
Destijds net als Shia laBeouf door Transformers en Indiana Jones in die rabbit hole. Te grote producties waar het jong acteertalent naar achteren geschoven wordt tbv alle special effects en uitgeperste nostalgie.
Tom Holland heeft het iets beter voor elkaar maar moet ook oppassen.

chefry1983

Avatar

Ik deel mijn mening met de mensen hierboven.
Irritant in deel 7
Nutteloos in deel 8
Deel 9 heb ik nog niet gezien

Master Of Films

Avatar

chefry1983 "Deel 9 heb ik nog niet gezien"
Respect! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair