John Boyega heeft een idee om in 'Star Wars' terug te keren

John Boyega heeft een idee om in 'Star Wars' terug te keren

Keert Finn straks terug in Star Wars-universum?

Van 2015 tot en met 2019 was John Boyega drie keer te zien als het personage Finn in de drie Star Wars-vervolgfilms, voor het eerst in Star Wars: The Force Awakens en als laatste in Star Wars: The Rise of Skywalker. Maar keert Finn nog een keer terug in de franchise?

In andere Star Wars-verhalen speelt Finn ongetwijfeld nog een rol, zoals in boeken en comics. Op het witte doek lijkt Finn voorlopig niet te gaan terugkeren. Of zit er dan toch nog een kans in dat Boyega weer een optreden geeft als de oud-Stormtrooper?

The Mandalorian misschien?
"Ik ben een Mandalorian fan, Lucasfilm doet het erg goed met de tv-shows," zei Boyega tegen Yahoo! News. "Een geanimeerde show zou geweldig zijn! We zouden het vanuit huis kunnen doen."

De acteur zou dus wel een rol(letje) willen hebben in The Mandalorian, nog los van of dat zou kunnen wat betreft de tijd tussen die serie en zijn films. En een animatiefilm of -serie? Dit is helemaal nog geen verkeerde optie, zeker als je kijkt hoe Marvel het universum uitbreidt met de animatieserie What If.... Zou jij Finn of andere personages in de vervolgfilms terug willen zien, op Disney+ of in een bioscoopfilm?



NieuwsFilm

meest populair