Video

Margot Robbie is een bankovervaller in prachtige trailer 'Dreamland'

Dat is wel even iets anders dan Harley Quinn!

door Zilko Tarici om 10:31 in Video
Paramount heeft de eerste trailer onthuld van Miles Jors-Peyrafitte's meermaals uitgestelde drama-thriller Dreamland, waarin we Margot Robbie als een voortvluchtige bankovervaller zien. Je kunt de beelden zoals altijd hieronder bekijken.

De film speelt zich af ten tijde van de Grote Depressie en gaat over Eugene Evans (Finn Cole), die ervan droomt om zijn kleine woonplaats in Texas te ontvluchten. Zijn normale leventje verandert volledig wanneer hij de voortvluchtige bankovervaller Allison Wells (Robbie) gewond aantreft. Dit heeft niet alleen gevolgen voor Eugene zelf, maar ook voor iedereen die hij lief heeft.

Alleen te streamen?
Robbie en Cole worden in de film ondersteund door acteurs als Travis Fimmel, Kerry Condon, Lola Kirke, Garrett Hedlund en Darby Camp. De film zal vanaf 13 november a.s. in een handjevol Amerikaanse bioscopen gaan draaien en komt op 17 november uit op VOD. Over een Nederlandse release is nog niks bekend, maar wij verwachten dat de film direct op een streamingdienst beschikbaar wordt gesteld.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair