Algemeen

Onderzoek: Daniel Craig heeft het langst geen shirt aan in films

Bekijk de hele top 10!

door Jan-Peter Rook om 15:25 in Algemeen
Na grondig onderzoek is Bingo Sites tot de conclusie gekomen dat James Bond-acteur Daniel Craig in al zijn films het langst zonder shirt te zien is. Zijn blote bast is in totaal maar liefst 1278 seconden te bewonderen. Hiermee troeft Craig onder meer Sylvester Stallone (1117 seconden) en Matthew McConaughey (1026 seconden) af.

Jake Gyllenhaal (913), Michael Fassbender (853), Christian Bale (833), Charlie Hunnam (799), Colin Farrell (730), Leonardo DiCaprio (724) en Zac Efron (694) maken de top 10 compleet. Grote namen die net buiten dit lijstje vielen zijn Channing Tatum, Dwayne Johnson, Brad Pitt, Mark Ruffalo, Jude Law, Keanu Reeves, Idris Elba en Joseph Gordon-Levitt.

Meer onderzoeken
Het lijstje verandert als er niet wordt gekeken naar de hoeveelheid seconden, maar naar het percentage van de films waarin een acteur zonder shirt rondloopt. In dat geval is er ineens een overwinning voor Efron, die in de helft van zijn films met ontbloot bovenlijf rondhuppelt. In dit lijstje is er een tweede plek voor Jason Momoa (38,5%) en een gedeelde derde plek voor Henry Cavill en Hayden Christensen (beiden 29,4%).

Het onderzoek besteedt ook aandacht aan volledige naaktscènes. Ewan McGregor, Antonio Banderas, Mark Ruffalo, Sylvester Stallone en Colin Farrell gaan schijnbaar het vaakst volledig uit de kleren. In het geval van actrices geldt dit voor Eva Green, Helen Mirren, Angelina Jolie, Juno Temple en Nicole Kidman.

Bekijk hier alle namen

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Nergens in deze lijsten komt Carice van Houten voor!
Dan kunnen ze toch niet kloppen?

Master Of Films

Avatar

Eva Green, doet haar naam Eva eer aan in The Dreamers (original uncut NC-17 version). En dan heb ik het over Eva zonder vijgeblaadje.

Hiss "Nergens in deze lijsten komt Carice van Houten voor!"
Nederlandse films tellen niet in the US of A Smiley face

Dawgruule

Avatar

En David Hasselhof dan?

Artificialis

Avatar

Opvallend dat Mark Ruffalo (The Hulk) niet hoger staat.

En de absolute winnaar zou eigenlijk Andy Serkis (Gollum & Caesar) moeten zijn. De dames hebben daar hele trilogieën van mogen smullen.

Thiver

Avatar

Dawgruule "En David Hasselhof dan?"

Volgens mij staat in de kop heel duidelijk 'in films', niet 'in televisieseries'.

Artificialis "En de absolute winnaar zou eigenlijk Andy Serkis (Gollum & Caesar) moeten zijn."

Met zo'n mocapsuit is je bovenlichaam nog steeds bedekt, hoor.

Decepticon

Avatar

Ik had Arnold Schwarzenegger en Jean Claude van Damme toch ook wel op de lijst verwacht.
Bruce Lee is ook vaak shirtless in zijn films.

NieuwsFilm

meest populair