Algemeen

'Shazam! Fury of the Gods' krijgt mogelijk heel opmerkelijke schurken

Drie zussen tegen de Shazam!-familie?

door Jim Pedd om 08:30 in Algemeen
DC brengt de komende jaren heel wat films uit. Een daarvan wordt Shazam! Fury of the Gods, die gepland staat voor 2023. Desondanks horen we zo nu en dan al wat details over de actiefilm.

Zo horen we nu via The Illuminerdi dat er op een castlijst iets staat over drie "mysterieuze zussen" die gecast worden. Er wordt enkel verwezen naar de personages als "zussen" met uiteenloepnde leeftijden. De jongste zus is zeventien jaar oud, daarna is er een vrouw van middelbare leeftijd en eentje van vijftig of zestig.

Three Faces of Evil?
Het is niet duidelijk welke personages de drie zussen moeten voorstellen. Mogelijk zijn ze de Three Faces of Evil, die in de comics al een formidabele tegenstander voor Shazam was. Het zou wel interessant kunnen zijn, en misschien wel kunnen kloppen, aangezien regisseur David F. Sandberg al eens liet weten dat de schurken heel verrassend zullen zijn.

"Ik kan niet echt iets vertellen over de schurk of schurken, maar ik denk dat veel mensen heel verrast zullen zijn. Het wordt onverwacht," beloofde Sandberg.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Klinkt wel vet

NieuwsFilm

meest populair