Celebrity

Baywatch-babe in spannend pakje op Insta-foto

De voormalig Baywatch-babe ziet er uit alsof ze nog 20 jaar is.

door FilmTotaal om 09:24 in Celebrity
Ken jij Donna D'Errico nog? De actrice was in de jaren 90 één van de vele Baywatch babes en speelde in Baywatch Nights (1996-1997) en Baywatch (1996-1998) de rol van het personage Donna Marco. En net als vele Baywatch-actrices was ze te zien in de Playboy.

Tegenwoordig zien ze we haar nog maar weinig op het witte doek of in tv-series. Ze had na Baywatch rollen in onder meer Candyman: Day of the Dead en Austin Powers in Goldmember en dook redelijk recent nog op in een gastrol in de komedieserie Brooklyn Nine-Nine.

Aanwezig op Instagram
Verder is ze naar eigen zeggen een "Award-Winning Animal Activist", iets dat te lezen is op haar Instagram. Als je dan naar haar foto's kijkt dan blijf je wel even hangen, aangezien Donna heel wat spannende kiekjes met haar 273k volgers deelt. Check de foto maar via de link!


Zien hoe de 52 jarige Donna eruit in haar spannende pakje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Als we kijken op haar IMDb-pagina dan zien we dat ze werkt aan weinig zeggende titels als Escape from Area 51 en 116 MacDougal en dat ze als producent en regisseur betrokken is bij de Untitled Donald MacKenzie Documentary en The Secret of Agri Dagi. Bezig is ze zeker!

NieuwsFilm

meest populair