3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, e.a.
Wanneer de elite-organisatie van Ethan Hunt door machtige kopstukken uit Washington wordt ontbonden, blijft hij samen met zijn team strijden tegen de Syndicate, een gevaarlijke organisatie van ex-agenten die met terroristische aanslagen de macht over de wereld in handen wil krijgen.

Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a.
In drie hoofdstukken wordt het levensverhaal van de Afro-Amerikaanse Chiron verteld. Hij groeit op in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd aan drugs en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Kickboxer (1989)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark DiSalle en David Worth | Cast: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan, e.a.
Kurt Sloan vertrekt samen met zijn broer Eric, wereldkampioen kickboksen, naar Thailand voor een gevecht met de onoverwinnelijke Tong Po. Eric wordt haast letterlijk verpletterd in de ring en raakt verlamd. Kurt zweert wraak en gaat vastberaden aan de slag om zich klaar te stomen voor zijn ultieme revanche: een nieuwe wedstrijd waarin hij Tong Po verslaat.

NieuwsFilm

meest populair