Toch goed nieuws voor fans van 'Alita: Battle Angel'?

Disney zou overwegen een vervolg te maken.

Als Alita: Battle Angel genoeg geld had opgebracht, was er natuurlijk allang een vervolg besteld. Vooral omdat Disney de rechten in handen heeft. Helaas is dat nog altijd niet gebeurd.

Maar fans zijn behoorlijk gepassioneerd over de franchise en doen hun best om een vervolg geregeld te krijgen. Aangezien de film 400 miljoen dollar opbracht aan de wereldwijde box office, hopen ze er ook heel erg op dat het een realistisch streven is. Tot nu toe waren die aan dovemansoren gericht. Maar daar lijkt verandering in te komen.

Toch een vervolg
Daniel Richtman stelt op zijn Patreon dat er toch gewerkt wordt aan een nieuwe film. Die zou mogelijk gemaakt worden voor Disney+. Het zou volgens Richtman ook kunnen dat in plaats van een film, er een serie komt op basis van de franchise. Dat past ook beter bij de streamingdienst, die straks bomvol Originals moet komen te staan.

Disney zou natuurlijk ook moeten verbreden met zijn streamingaanbod, dat vooral gericht is op Star Wars en op het Marvel Cinematic Universe. Nu maar hopen dat fans hun zin krijgen!

NieuwsFilm

meest populair