Algemeen

Toch goed nieuws voor fans van 'Alita: Battle Angel'?

Disney zou overwegen een vervolg te maken.

door Jim Pedd om 06:57 in Algemeen
Als Alita: Battle Angel genoeg geld had opgebracht, was er natuurlijk allang een vervolg besteld. Vooral omdat Disney de rechten in handen heeft. Helaas is dat nog altijd niet gebeurd.

Maar fans zijn behoorlijk gepassioneerd over de franchise en doen hun best om een vervolg geregeld te krijgen. Aangezien de film 400 miljoen dollar opbracht aan de wereldwijde box office, hopen ze er ook heel erg op dat het een realistisch streven is. Tot nu toe waren die aan dovemansoren gericht. Maar daar lijkt verandering in te komen.

Toch een vervolg
Daniel Richtman stelt op zijn Patreon dat er toch gewerkt wordt aan een nieuwe film. Die zou mogelijk gemaakt worden voor Disney+. Het zou volgens Richtman ook kunnen dat in plaats van een film, er een serie komt op basis van de franchise. Dat past ook beter bij de streamingdienst, die straks bomvol Originals moet komen te staan.

Disney zou natuurlijk ook moeten verbreden met zijn streamingaanbod, dat vooral gericht is op Star Wars en op het Marvel Cinematic Universe. Nu maar hopen dat fans hun zin krijgen!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Daniel Richtman stelt op zijn Patreon dat er toch gewerkt wordt aan een nieuwe film.
Kortom, een gerucht. Tevens clickbait titel.

Parisan

Avatar

Een mens kan hopen.

Rich Art

Avatar

Het is wel waar dat het verstandig zou zijn als Disney zijn horizon zou verbreden op Disney Plus. Er is meer dan Star Wars en Marvel. Nou snap ik dat je die nodig hebt om mensen over te halen om lid te worden, maar het wordt na een jaar toch wel een keer tijd dat er meer verschijnt. Of in ieder geval in de pijpleiding zit. Een serie rondom Alita lijkt me dan een meer dan prima toevoeging.

Sparrow_LW

Avatar

Heb net weer ff Disney+ geactiveerd voor The Mandalorian, maar abonnement gaat daarna snel weer op stop..... Alita was een boven verwachting goede film, een vervolg zou ik toejuichen. Of ik er een hele serie van wil kijken, weet ik niet....

Moviemagic

Avatar

Alita was een leuke film. Een tweede kan ook leuk zijn maar ik zal er geen Disney+-abbo voor nemen.

Rotten-Bananas

Avatar

Goed nieuws?
Als er een vervolg komt, moet wel hetzelfde team eraan gaan werken. Zonder Salazar, Rodriguez, etc gaat het geen vervolg worden, maar een heel andere film en daar zit ik niet op te wachten. Bovendien gaat het in serie nooit deze kwaliteit halen. Dan is er nog de grijze muis die de rechten heeft, die zie ik niet meer een R of PG-13 rating op zo'n project zetten.
Een vervolg zou ik wel willen, maar vrees het ergste mocht Disney$ aan de knoppen gaan draaien.

Spider-fan

Avatar

Ik vond het een verrassend goede film. Maar de films van Rodriguez vind ik vrijwel altijd goed. Dun verhaal, maar visueel prachtig - vooral op blu-ray - enorm gedetailleerde wereld. En het voelde voor mij ook meer als introductie/oorsprongsverhaal van het personage, dus er kan best meer komen.

Janoniempje

Avatar

Ik vond deel één erg goed, ik hoop zeker op een vervolg. (al hoop ik wel dat dezelfde mensen eraan gaan werken).

NieuwsFilm

meest populair