Algemeen

Glenn Close en Amy Adams spreken over hun transformatie in 'Hillbilly Elegy'

Amy Adams noemde de pruik die ze tijdens de film draagt 'Beaverly'

door Gillan om 09:22 in Algemeen
De trailer van de nieuwe film van Ron Howard, Hillbilly Elegy, verscheen eerder deze maand. De film bevat twee geweldige actrices, die in de trailer niet alleen opvielen vanwege hun acteerprestaties, maar ook vanwege hun bijzonder uiterlijk. Adams en Close spraken met Entertainment Weekly over hun transformaties voor de film.

Close, bijna onherkenbaar als Mamaw, wilde haar eigen gezicht niet meer zien in de spiegel. Ze wilde niet "afgeleid raken door het feit dat ze Glenn Close was". Close is het overigens al wel gewend om helemaal onherkenbaar in een film te spelen, bijvoorbeeld in Albert Nobbs. Amy Adams is eveneens nauwelijks te herkennen in de trailer. Naast een hoop make-up, heeft ze ook een interessante pruik op die ze 'Beaverly' noemde, omdat het voelde alsof ze een bever op haar hoofd had. Fun fact: Amy Adams blijkt altijd haar pruiken namen te geven.

Eindelijk die felbegeerde Oscar?
Amy Adams en Glenn Close zijn samen dertien keer genomineerd voor een Oscar (Adams zes keer, Close zeven keer), maar nog nooit heeft een van hen het gouden beeldje mee naar huis mogen nemen. Met Hillbilly Elegy zou dit voor de actrices wel eens kunnen veranderen.

Als het aan de experts ligt, heeft vooral Glenn Close een heel grote kans. Maar ja, zij was ook de gedoodverfde winnares twee jaar geleden toen ze in The Wife te zien was. Toen was het echter Olivia Coleman die de Oscar won voor The Favourite.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair