Celebrity

Rita Ora heeft erg weinig om het lijf op Insta-foto

De celeb laat zich zien op Instagram.

door FilmTotaal om 11:22 in Celebrity
De zon is duidelijk weg en veel celebs die vertoeven in Europa hunkeren terug naar warmere tijden, zoals in Griekenland of Ibiza. Actrice en celeb Rita Ora bijvoorbeeld. Zij plaatste weer een aantal zeer opvallende foto's online. Check deze via de link hieronder.

De laatste rol in een speelfilm speelde Rita in Pokémon Detective Pikachu uit 2019, als Dr. Ann Laurent. Ze heeft op dit moment nog twee nieuwe films achter haar naam staan.

Dit zijn de reeds afgeronde dramafilm Wonderwell met ook wijlen Carrie Fisher die in 2016 overleed. Daarnaast nam ze al het actiedrama Twist op, met ook Michael Caine, Lena Headey en Sophie Simnett. Beide films verschijnen waarschijnlijk pas in 2021.

Zwoele zomerse foto's van Rita Ora
"Breng me terug. Het regent in Londen en ik heb deze 'bad boys' gevonden. Op mijn filmcamera van mijn laatste zomervakanties. Griekenland / Ibiza 2020," schrijft de naar de zon hunkerende Rita bij de reeks foto's gemaakt tijdens haar vakanties van afgelopen zomer.

Zien hoe de 29 jarige Rita Ora eruit ziet op de foto's aan onder meer het zwembad? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair