Celebrity

Waarom Brad Pitt zijn superknappe vriendin (27) met zakenman (68) moet delen

Het Duitse supermodel Nicole Poturalski heeft een bijzonder huwelijk met haar veel oudere man.

door FilmTotaal om 14:10 in Celebrity
Brad Pitt (56) datet sinds deze zomer met het Duitse supermodel Nicole Poturalski (27). En dat is opvallend, omdat Poturalski al acht jaar is getrouwd met de steenrijke restaurateur Roland Mary (68). Deze week werden zij voor het eerst weer samen gezien sinds het nieuws naar buiten kwam dat Poturalski haar ogen heeft laten vallen op Pitt.

Vrijdagavond heeft Poturalski uitgebreid gedineerd bij Borchardt, het chique restaurant van haar man Mary in Berlijn. Dat blijkt uit foto's die The Daily Mail in handen heeft.

De laatste keer dat Poturalski in het openbaar werd gezien was afgelopen augustus. Toen was ze samen met Pitt, met wie ze al ruim een jaar schijnt te daten, in Frankrijk voor een vakantie op het enorme landgoed van de acteur.

Hoe kan dat dan? Simpel: Poturalski en Mary hebben een 'open huwelijk'. "Mary is een zeer filosofische man. Hij is al meermaals getrouwd geweest en heeft vijf kinderen. Hij geeft geen trek in negativiteit en jaloezie", zei een vriend van de zakenman eerder in de pers.

Mary heeft dus geen moeite met de romantische uitstapjes van zijn knappe vrouw. Pitt en Mary kennen elkaar overigens ook al jaren. Er is dus niets aan de hand en Poturalski heeft het gewoon erg gezellig met deze twee - totaal verschillende - mannen in haar leven.

NieuwsFilm

meest populair