Algemeen

Ook Tom Holland gearriveerd voor opnames Marvel-film 'Spider-Man 3'!

Hopelijk krijgen we snel de eerste setfoto's te zien.

door Jeffrey Kouters om 14:38 in Algemeen
Ook Tom Holland lijkt snel te beginnen aan de opnames van de superheldenfilm Spider-Man 3. Via Instagram laat de populaire acteur zijn volgers weten gearriveerd te zijn op de locatie waar de opnames plaatsvinden.

Tom Holland is gisteren met een privévliegtuig vertrokken met als bestemming Atlanta, waar het grootste gedeelte van de derde Spider-Man-film in het Marvel Cinematic Universe zal worden gedraaid, en kwam daar vannacht aan. In een enthousiaste Instagram-video deelt de Britse acteur erg veel zin te hebben in de opnames.

Opnames waren al begonnen
De afgelopen dagen werden er al enkele beelden opgenomen in New York. Hoewel sommigen beweren dat Marisa Tomei (Aunt May), Zendaya (MJ) en Jacob Batalon (Ned Leeds) daarbij aanwezig waren, denken anderen - vanwege het gebrek aan bewijsmateriaal - dat het slechts om achtergrondbeelden voor VFX-shots ging.

Klaar voor de start
Nu de hoofdrolspeler, die tot vorige week bezig was met de opnames van de gameverfilming Uncharted in Berlijn, dus is gearriveerd in Atlanta, kunnen de makers onder leiding van regisseur Jon Watts beginnen met het schieten van de belangrijkste beelden.

Hopelijk zien we ook over niet al te lange tijd de eerste setfoto's verschijnen. Helemaal tof zou zijn als we ook al iets te zien krijgen van Benedict Cumberbatch, wiens Doctor Strange de nieuwe mentor van de titelheld zal worden, en Jamie Foxx, die na zijn eerder avontuur in de minder succesvolle Sony-films opnieuw in de huid kruipt van slechterik Electro.

Spider-Man 3 (nog steeds zonder subtitel) moet in december volgend jaar in de bioscopen verschijnen. Leuk is dat Sony ons heeft beloofd nog dit jaar de eerste beelden te zullen vertonen van de superheldenfilm.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair