Eindelijk nieuwe beelden 'The Conjuring 3'!

Eindelijk nieuwe beelden 'The Conjuring 3'!

Een half uur durende blik op de franchise onthult een hoop nieuwe beelden van deel 3.

The Conjuring 3 belooft een van de meest ijzingwekkende verhalen te vertellen uit de loopbanen van Ed en Lorraine Warren, de paranormale onderzoekers die we kennen uit de eerdere films. Het begint allemaal met de strijd om de ziel van een jochie, maar leidt tot de eerste rechtszaak waarin een moordverdachte beweert dat hij ten tijde van de moord bezeten was door een demon.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren in het derde deel terug als Ed en Lorraine Warren, maar worden ditmaal geregisseerd door Michael Chaves (The Curse of La Llorona). James Wan doet ditmaal dienst als producent, maar bedacht ook het verhaal dat de basis vormt voor het script van David Leslie Johnson-McGoldrick.

Zoethoudertje
In een nieuwe featurette wordt niet alleen de geschiedenis van de franchise belicht, maar zien we ook de nodige nieuwe beelden van de derde film, die volgend jaar pas verschijnt, na te zijn uitgesteld door de coronacrisis. Aan het woord komen crewleden als cameraman Michael Burgess, production designer Jennifer Spence, kostuumontwerper Leah Butler, componist Joseph Bishara en edtor Peter Gvozdas.

The Conjuring 3 bereikt (als alles goed gaat) in juni 2021 de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair