Kate Winslet als watermens op foto 'Avatar 2'

Eerste blik op het personage van Kate Winslet in tweede Avatar.

Het is nog ruim twee jaar wachten op het eerste vervolg op de kaskraker Avatar, destijds goed voor 4,5 ster op FilmTotaal. Beetje bij beetje krijgen we meer te zien uit de film van succesregisseur James Cameron.

Dit keer hebben we een eerste blik op Kate Winslet (The Mountain Between Us, Titanic) die vermoedelijk in training is voor de opnames. Ze speelt een onderwaterfiguur en klaarblijkelijk heeft ze een flinke sluier. Haar personage heet Ronal, een free-diver van de Metkayina en een cruciaal personage in het lopende verhaal.

Kate Winslet als watermens
Bij de foto plaatste producent Landau een stuk tekst uit een interview van Winslet met The Hollywood Reporter. Net als Sigourney Weaver moest ze lang haar adem inhouden. "Ik moest leren freediven om die rol in Avatar te spelen, en dat was gewoon ongelooflijk. Het langste dat ik mijn adem inhield was 7 minuten en 14 seconden. Echt een gekke, gekke bedoening," aldus Winslet.

Ook geeft ze aan een soort van "watermens" te spelen in de film die eind 2022 in de bioscopen te zien moet zijn, als eerste film in een reeks van vier vervolgen op het origineel uit 2009.



NieuwsFilm

meest populair