Celebrity

Kanye West neemt het op voor de George Lucas 'Star Wars'-films maar haat de laatste trilogie

De zanger is duidelijk geen fan van wat Disney met de franchise heeft gedaan.

door FilmTotaal om 11:15 in Celebrity
Zanger Kanye West verschijnt wel vaker op ietwat bizarre manieren in het nieuws. Zo liet hij een paar maanden geleden nog weten interesse te hebben in het Amerikaanse presidentschap, iets waar Jamie Foxx en Jennifer Aniston sterk tegen zijn. Nu heeft Kanye zich in een recent interview weer uitgelaten over de Star Wars-films.

De 43-jarige zanger is namelijk een grote Star Wars-fan, maar dat betekent niet dat hij van alle films heeft genoten. Zo vindt hij bijvoorbeeld de George Lucas prequeltrilogie wel de moeite waard, maar is hij niet te spreken over Disney's 'corporate' sequeltrilogie.

Verdediging
Zo neemt Kanye het op voor George Lucas: ''Ik heb zelf genoten van de Revenge of the Sith. We krijgen er te zien hoe Darth Vader ontstaat! Ik heb die film ongeveer tien keer gezien tijdens de coronacrisis. Ik blijf ervan genieten.''

Met de laatste trilogie heeft Kanye duidelijk minder: ''Het spijt me dat ik het zeg, maar Star Wars was beter af in de handen van George Lucas. De franchise is echt zijn kindje. Star Wars komt dan ook recht uit zijn hart en liet ons als kinderen het traditionele heldenverhaal zien''.

Zie hieronder een deel van het betreffende interview.NieuwsFilm

meest populair