Video

Borat schiet Rudy Giuliani te hulp na controversieel moment in 'Borat Subsequent Moviefilm'

In Borat Subsequent Moviefilm doet Giuliani iets vrij doms.

door Jim Pedd om 06:26 in Video
Als je Borat Subsequent Moviefilm al hebt gezien op Amazon Prime Video, is de kans vrij groot dat je het bijzondere verhaal rond Rudy Giuliani hebt meegekregen. De oud-burgemeester van New York City en vertrouweling van president Donald Trump, heeft een nogal schokkend moment in de film.

De 76-jarige Giuliani bevindt zich op een gegeven moment samen met een personage in een ruimte, dat in de film als 15-jarige neergezet is. Voor Giuliani is dat natuurlijk niet duidelijk, maar op een gegeven moment steekt hij zijn hand in zijn broek, waar de jongedame bij aanwezig is.

Borat schiet te hulp
Op dit moment hebben Giuliani en zijn team nog niet gedreigd met actie tegen Sacha Baron Cohen en zijn team. De kans dat zoiets slaagt is ook vrij klein: Cohen is heel vaak gearresteerd en bedreigd in het kader van de eerste en deze tweede Borat-film.

Maar om nu een duit in het zakje te doen, schiet Borat Giuliani nu te hulp. Hij verdedigt de acties van de oud-burgemeester:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

starbass

Avatar

Vond de film wel beter dan de eerste Borat film.

Overlord

Avatar

Weer mooi gratis reclame Smiley face
De eerste film vond ik leuker omdat het nieuw was, maar heb hier ook wel weer erg om gelachen.

Master Of Films

Avatar

Ik heb in een deuk gelachen om de Blood Moon Dance. Het leverde zulke mooie non scripted reacties op. Smiley face
Wat ik echt zonde vond van het 1e deel is dat de zeer grappige dierenasiel scene eruit is geknipt. Smiley face

Ang3l

Avatar

Ik vroeg me wel af hoe hij toestemming heeft gekregen van al die mensen om dit in de film te laten. Geen idee hoe dta wettelijk werkt. Mensen zoals de 2 hillbillies bij de trump rally worden ZO duidelijk voor lul gezet, dat je achteraf toch zou zeggen "Ik wil niet dat dit in de film komt". Ik heb maar 1x een geblurred gezicht voorbij zien komen.

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Ik heb maar 1x een geblurred gezicht voorbij zien komen."
Ik heb meerdere blurred faces gezien. O.a. op de mannentoilet waar Tutar haar "baby" uitpoept. En ook tijdens de hillbilly zingfeestje waar sommigen heren een "saluut" deden waar Hitler vroeger zo dol op was.

NieuwsFilm

meest populair