Video

Trailer: filmlegende Sophia Loren na 10 jaar afwezigheid terug in 'The Life Ahead'

De film is vanaf 13 november te zien op Netflix.

door Jan-Peter Rook om 09:25 in Video
Na tien jaar afwezigheid keert Oscar-winnares Sophia Loren (La ciociara, 1960) terug voor de nieuwe Netflix-film The Life Ahead. Hierin speelt ze een vrouw in Italië die de Holocaust heeft overleeft. Ze heeft een opvangcentrum voor zwerfkinderen en neemt een twaalfjarige jongen onder haar hoede die haar onlangs nog beroofde. Bekijk hieronder de trailer.


Madame Rosa (Loren) vangt in de Italiaanse havenstad Bari kinderen van prostituees op met wie ze ooit zelf op straat leefde. De twaalfjarige Momo (Ibrahima Gueye) probeerde haar ooit te beroven, maar toch neemt Rosa hem onder haar hoede. Hun band wordt al snel zeer hecht en groeit uit tot een onconventionele familie-eenheid.

Cast & crew
The Life Ahead, een film die in het Italiaans La vita davanti a sé heet, werd geregisseerd door Edoardo Pinto, de zoon van Loren. De rest van de cast bestaat uit Renato Carpentieri, Iosif Diego Pirvu, Massimiliano Rossi, Abril Zamora en Babak Karimi.

De laatste keer dat Loren een grote rol in een film speelde, was in Nine uit 2009. Sindsdien zagen we haar maar weinig voorbijkomen, met een paar kleine rollen waaronder een voice-over in Pixars Cars 2.

The Life Ahead is vanaf 13 november te zien op Netflix.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Een waardige terugkeer op haar 86e.

Master Of Films

Avatar

Sophia Loren is een legende van de Classic Hollywood Cinema. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair