Algemeen

Gave poster 'Alita: Battle Angel': terug in de bioscoop?

Wat vond jij eigenlijk van deze film?

door Bram de Groot om 10:29 in Algemeen
Het was jarenlang een droomproject voor filmmaker James Cameron, maar door het vele werk aan de Avatar-vervolgfilms kwam hij niet aan de film toe. In 2018 verscheen Alita: Battle Angel uiteindelijk via regisseur Robert Rodriguez (Sin City) en dat bleek met een wisselend resultaat.

Nu komt de film terug in de Amerikaanse bioscopen. Dit komt uiteraard door het gebrek aan nieuwe releases, maar het is wel een mooi moment om de film alsnog of nog een keer op het witte doek te zien. Of de re-release ook in Nederland verschijnt, is nog niet bekend. Daarom de vraag: zou jij naar de re-release gaan?

Nieuwe gave poster Alita: Battle Angel
Hieronder zie je de poster voor de heruitgave van de film waarin actrice Rosa Salazar middels motion capture gestalte gaf aan de cyborg Alita. Ze komt opnieuw tot leven door Christoph Waltz' wetenschapper Dr. Dyson Ido. Ze groeit uit tot een heldin in de strijd met de onrechtvaardigheden van de donkere, corrupte wereld waarin ze terecht komt.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik vind het een ontzettend gave en ook goede film, maar ik zou er niet nog een keer voor naar de bios gaan. Dan druk ik liever de blu-ray weer in de speler.
Wel een gave poster. En ik hoop dat er een vervolg wordt gemaakt.

Overlord

Avatar

Zeker de moeite waard voor een vervolg.
Ik zou er ook niet nog een keer voor naar de bios gaan terwijl ik de blu-ray heb liggen.

Philmhuis

Avatar

Ja, ik zou deze film zeker nogmaals op groot scherm willen zien.

Robbepost

Avatar

Leuke film. Niet meer dan dat.

Jezegtmaar

Avatar

Goeie film, maar het was nu ook weer niet een epos van een film. Ik zou er niet voor terug naar de cinema gaan, en zeker niet tijdens de pandemie.

BillySavastano

Avatar

Eerder dit jaar op aanraden van een vriend van hem geleend en gekeken, volgende dag zelf de blu-ray in huis gehaald. Bios ga ik al jaren niet meer heen dus ook ik schuif gewoon de blu-ray in de ps4 whenever i want. Ook benieuwd naar een vervolg net als de rest

Gigan72

Avatar

Was een prima film ik zeg doen deel 2.

Dalek69

Avatar

Ik heb em inmiddels thuis op 4k uhd bluray gekocht maar zou hem best weer in bioscoop gaan zien, daar ik hem de eerste keer NIET. In bios had gezien. Ken hem alleen van mn homecinema. Ook te gek maar bios is de ultieme film ervaring vind ik.
En, oja, ik zou GRAAG een vervolgfilm zien hiervan.

Palladio

Avatar

Een van mijn onverwachtse favorieten, zeg maar de The Fifth Element van nu Smiley face
Het einde smeekte natuurlijk om een waardig vervolg.

David Mills

Avatar

Een van de grootste verrassing in 2019, popcornentertainment !!

bikerfanaat

Avatar

Erg gave film ook de specialeffect zijn onwijs. Ja hoor deze nog maals in het groot zien super

KeesjeNL

Avatar

Beetje voorspelbaar maar toch een behoorlijk goede film. Stopte té abrupt; ik wil méér zien!

Goku32

Avatar

Ik vond het een gave film, echt een leuk verhaal, vette villians. Niks mis met deze film, gewoon een popcorn film maar om nou nog een keertje te gaan zien nee dat niet

Arnold_FF7

Avatar

Heb hem op blueray gezien, maar wewt nog dat ik zat te twijfelen tussen deze film en captain marvel toen ze tegelijk in de bioscoop waren. Koos achteraf de verkeerde film om te zien in de bioscoop

LeonardoPacino

Avatar

Helaas heb ik de oorspronkelijke release in de bios gemist. Laatst heb ik de film voor het eerst bekeken op Amazon Prime. Als de film in de bios komt, ga ik 'm zeker daar checken!

NieuwsFilm

meest populair