Celebrity

Brad Pitt geeft bloedmooie vriendin (27) nu alweer terug aan haar steenrijke man (68)

De relatie van de twee schijnt nooit serieus te zijn geweest volgens een insider.

door FilmTotaal om 11:36 in Celebrity
De kortstondige romance van Brad Pitt (56) en het Duitse supermodel Nicole Poturalski (27) is alweer verleden tijd. Volgens Page Six hebben de twee onlangs een punt achter hun relatie gezet en is Poturalski nu weer exclusief van de steenrijke restauranteigenaar Roland Mary (68), met wie ze al acht jaar getrouwd is.

"Hun relatie was nooit echt serieus, maar ze hadden het wel fijn samen", vertelt een insider aan Page Six over de breuk van Pitt en Poturalski, die al een tijd terug zou hebben plaatsgevonden.

Pitt en Poturalski werden in augustus voor het eerst samen gezien. Toen genoten de twee volop van elkaar tijdens een korte trip naar het Franse chateau van Pitt (en zijn ex-vrouw Angelina Jolie). De twee schijnen elkaar te hebben ontmoet in het Berlijnse restaurant Borchard, waar Mary met de scepter zwaait.

Poturalski is dus al acht jaar gelukkig getrouwd met Mary, met wie zij een open huwelijk heeft. Volgens bekenden van het stel had Mary dan ook geen enkele moeite met het feit dat zijn vrouw ook enkele maanden de lakens deelde met de aantrekkelijke Hollywoodster.

NieuwsFilm

meest populair