Studiobaas hoopt nog steeds op kerstrelease 'Wonder Woman 84'

Maar of dit voornemen ook realistisch is?

Warner Bros. hoopt Wonder Woman 84 vooralsnog op eerste kerstdag in de bioscoop uit te brengen. Dat bevestigt studiobaas Ann Sarnoff in een interview met Variety. Toch hangt de haalbaarheid van die plannen flink af van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis.

Met name de situatie in de Verenigde Staten is voor Warner Bros. van belang. "Het hangt er echt vanaf in hoeverre alles in de VS weer geopend is en of er nog nieuwe pieken zielen zijn", vertelt Sarnoff in het interview. "We hebben gelukkig nog even om dit uit te vogelen".

Haalbaarheid en alternatieven
Toch zal het spannend worden of een bioscooprelease gezien de huidige omstandigheden haalbaar is. Het aantal COVID-besmettingen loopt nog altijd op in veel landen en veel Europese landen zijn terug in een gedeeltelijke of volledige lockdown of staan op het punt daarnaar terug te keren.

Veel analisten schatten dan ook in dat Wonder Woman 84 opnieuw uitgesteld zal worden. Ook gaat het gerucht dat Warner Bros. overweegt om de superheldenfilm van Patty Jenkins rechtstreeks op een streamingdienst uit te brengen, al zei de regisseuse zelf laatst dat daar geen sprake van is.

NieuwsFilm

meest populair