Algemeen

Studiobaas hoopt nog steeds op kerstrelease 'Wonder Woman 84'

Maar of dit voornemen ook realistisch is?

door Jeffrey Kouters om 11:48 in Algemeen
Warner Bros. hoopt Wonder Woman 84 vooralsnog op eerste kerstdag in de bioscoop uit te brengen. Dat bevestigt studiobaas Ann Sarnoff in een interview met Variety. Toch hangt de haalbaarheid van die plannen flink af van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis.

Met name de situatie in de Verenigde Staten is voor Warner Bros. van belang. "Het hangt er echt vanaf in hoeverre alles in de VS weer geopend is en of er nog nieuwe pieken zielen zijn", vertelt Sarnoff in het interview. "We hebben gelukkig nog even om dit uit te vogelen".

Haalbaarheid en alternatieven
Toch zal het spannend worden of een bioscooprelease gezien de huidige omstandigheden haalbaar is. Het aantal COVID-besmettingen loopt nog altijd op in veel landen en veel Europese landen zijn terug in een gedeeltelijke of volledige lockdown of staan op het punt daarnaar terug te keren.

Veel analisten schatten dan ook in dat Wonder Woman 84 opnieuw uitgesteld zal worden. Ook gaat het gerucht dat Warner Bros. overweegt om de superheldenfilm van Patty Jenkins rechtstreeks op een streamingdienst uit te brengen, al zei de regisseuse zelf laatst dat daar geen sprake van is.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Tja, uitstellen houdt je niet eeuwig vol.. Films gaan hun weg vinden naar een streamingdienst als het allemaal langer gaat duren dan gehoopt.

Master Of Films

Avatar

Natuurlijk kijken ze alleen naar de VS. Enfin, kerst is nog even ver weg.

Ondertussen is bekend geworden dat de bioscopen in België, Frankrijk, Italië en Duitsland zijn gesloten of binnen enkele dagen gaan sluiten. Het is maar goed dat 007 en BW zijn uitgesteld, want de maand november wordt een sobere maand voor de Europese bioscopen.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat bij elke film het gerucht gaat dat ie naar streaming gaat.
Ik denk dat Wonder Woman 84 eerst nog gewoon uitgesteld wordt.

Indy5

Avatar

Time will tell.Hoop doet leven ,maar nu hier in Europa weer bijna alles op slot gaat / is worden het zeker donkere dagen.Benieuwd wat het uiteindelijke resultaat zal zijn voor Tenet / ook WB.Dat zal ook meespelen.En ook benieuwd hoe Mulan het financieel heeft gedaan.

omniesbonsai

Avatar

Toevallig dat het wonder women 1984 heet
Verwijzend naar George Orwell 1984
De tijd waar we nu in leven
In your face opnieuw
En toeval bestaat niet

NieuwsFilm

meest populair