'Halloween'-actrice en 'Gremlins'-regisseur gaan samen een slasher-film maken met enkel vrouwen

'Halloween'-actrice en 'Gremlins'-regisseur gaan samen een slasher-film maken met enkel vrouwen

De twee waren een belangrijk onderdeel van jaren '80 horror en willen nu hun stempel op het huidige decennium drukken.

Wie aan horrorfilms uit de jaren '80 denkt, zal zeker ook filmreeksen zoals Halloween en Gremlins niet vergeten. Twee belangrijke namen uit deze twee reeksen pakken zich nu samen voor een nieuwe horrorfilm... met enkel vrouwen!

De film zal de titel Sequel dragen en dit is niet zonder enige ironie. Op de regiestoel zit Danielle Harris, die als kinderactrice doorbrak dankzij de vervolgfilms Halloween 4 en Halloween 5. Dit doet ze met de steun van regisseur Joe Dante, verantwoordelijk voor Gremlins en diens vervolg Gremlins 2. Het scenario komt van scenarist James Moran, die werkte aan onder andere Severance en de serie Doctor Who.

All-female slasher
Het drietal belooft een onbezonnen spektakel met een aantal bikkelharde heldinnen te maken. Plotdetails zijn vooralsnog onbekend, maar het zou gaan om een slasher-film met een hoop zwarte humor. De opnames moeten volgend jaar van start gaan. De producenten spreken in elk geval het volste vertrouwen uit in de regisseuse: "Wie is er meer geschikt dan Danielle voor de regie van een slasher-film met sterke vrouwen? Ze is hier letterlijk mee opgegroeid!"

NieuwsFilm

meest populair