Babysitter voelt zich enorm verraden door 'Borat Subsequent Moviefilm'

Babysitter voelt zich enorm verraden door 'Borat Subsequent Moviefilm'

Borat dumpte zijn dochter bij haar.

Natuurlijk zou Borat Subsequent Moviefilm zorgen voor de nodige kritiek. Dat is toch een beetje het model waar acteur Sacha Baron Cohen mee werkt.

Het geheel zorgt voor heel wat gedoe, onder meer rond oud-burgemeester Rudy Giuliani van New York. Maar nu is er ook commentaar van Jeanise Jones, die te zien was in de film en daar "gemengde gevoelens" bij heeft.

Babysitter
In de film zien we Jones als babysitter voor Tutar Sagdiyev (Maria Bakalova), de fictieve dochter van Borat. Jones leert haar over onafhankelijkheid en weet Tutar te stimuleren om de grote stappen die haar vader haar maar al te graag op wil leggen, niet te volgen. Echt blij is Jones niet.

"Ik had het gevoel dat ze uit de Derde Wereld kwam en dat daar ook echt vrouwen verkocht worden. Het voelde zo echt, dat ik mij een beetje verraden voel. Ze zeiden dat het voor een documentaire was over een jonge vrouw die probeert te begrijpen dat ze rechten heeft en kan doen wat een man kan doen," aldus Jones.

Ook maakte ze zich samen met andere leden van haar kerk echt zorgen om Tutar. "We maakten ons echt zorgen. We hebben voor haar zitten bidden en vroegen God om haar te helpen en deden wat wij dachten dat een Christen zou moeten doen."

NieuwsFilm

meest populair