Algemeen

'Wedding Crashers 2' komt eraan volgens Vince Vaughn

Het heeft 15 jaar geduurd, maar Vaughn lijkt eindelijk overstag!

door Zilko Tarici om 08:00 in Algemeen
Wedding Crashers was in 2005 een enorme hit. De film kostte 'slechts' 40 miljoen dollar, maar bracht wereldwijd ruim 288 miljoen dollar in het laatje. Ook kon de film rekenen op voornamelijk lovende kritieken. Maar waarom hebben we nooit een sequel gekregen?

Ondanks het succes van de film, wilden de betrokkenen hier niet zomaar op meeliften. Regisseur David Dobkin heeft daarnaast vaker gezegd dat ze geen goed idee hebben voor een vervolg. Hoofdrolspeler Vince Vaughn gaf tijdens een interview met CinemaBlend echter aan dat het er nu op lijkt dat Dobkin een idee heeft dat Vaugh en co-ster Owen Wilson op overtuigende wijze terug kan brengen:

"David Dobkin heeft een erg goed hedendaags idee. Ik heb nooit meegedaan aan vervolgen op mijn succesvolste films omdat ik dat succes niet wilde najagen. Bij Crashers lijkt het er echter op dat het moment is aangebroken dat we iets interessants kunnen maken van een vervolg... iets dat we kunnen koppelen aan de ervaringen die we tijdens onze echte levens hebben gehad."

Terug naar het single leven
Details over het vervolg wilde Vaughn niet weggeven, maar Dobkin heeft eerder wel gezegd dat een vervolg zou moeten gaan over wat er gebeurt als je als man bijna 50 bent en single wordt. Dat commentaar gaf Dobkin in juni, toen hij ook aangaf dit al met Wilson te hebben besproken. Wilson heeft nog geen openbare reactie gegeven op het idee van een tweede Wedding Crashers.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair