Algemeen

Disney+ voegde deze week 3 nieuwe films toe

Check hier de nieuwe titels!

door Jim Pedd om 20:51 in Algemeen
Disney+ voegde deze week drie films toe. In dit weekoverzicht zetten we de nieuwe titels voor je op een rij.

Spies in Disguise (2019)
Regie: Nick Bruno, Troy Quane | Cast: Karen Gillan, Rachel Brosnahan, Will Smith, Tom Holland
Agent Lance Sterling (stem van Smith) is de coolste op z'n werk. Iedereen kijkt naar hem op, iedereen kent zijn naam. Sterling ontsnapt telkens aan het gevaar met het grootste gemak. Ook de jonge wetenschapper Walter Beckett (stem van Holland) kijkt naar hem op, en zegt dat hij iets heeft uitgevonden om Sterling nog cooler te maken: hij kan hem laten verdwijnen. Alleen gaat dat net even iets anders: Sterling verdwijnt niet, maar verandert in een duif. En hij is daar niet bepaald blij mee. De twee zijn nu gedwongen om samen naar een oplossing te zoeken.

EverAfter (1998)
Regie: Andy Tennant | Cast: Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott, Patrick Godfrey
Als de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.

Ferdinand (2017)
Regie: Carlos Saldanha | Cast: Jack Gore, Jet Jurgensmeyer, Nile Diaz, Colin H. Murphy
Ferdinand is een kleine stier, die ervan houdt om in alle rust onder een boom te zitten en aan de bloemen te ruiken in plaats van rond te springen. Ondanks dat Ferdinand ouder en sterker wordt, blijft hij een zachtaardige persoonlijkheid houden. Op een dag kiezen vijf mannen hem uit om in Madrid mee te doen aan de stierengevechten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Prut films.

Dukat

Avatar

Originele film (korte tekenfilm) van 70 jaar geleden is vele malen leuker

Fluffer

Avatar

Tja goed voor de kids zeker..

NieuwsFilm

meest populair