Trailer David Bowie-film 'Stardust': de nieuwe 'Bohemian Rhapsody'?

Weet de relatief onbekende Johnny Flynn te overtuigen als de unieke artiest?

IFC Films heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven van David Bowie-biopic Stardust, waarin we de relatief onbekend acteur Johnny Flynn zien als de markante artiest en zijn alter ego Ziggy Stardust. Je kunt zowel de trailer als de poster hieronder bekijken.

De regie van Stardust is in handen van Gabriel Range, die tevens het script schreef samen met Christopher Bell. Het verhaal begint in 1971, wanneer de 24-jarige David Bowie naar Amerika wordt gestuurd om zijn nieuwste plaat The Man Who Sold the World aan de man te brengen. Hij laat daarbij zijn zwangere vrouw Angie (Jena Malone) achter om op een in elkaar geflanste tour te gaan onder begeleiding van Mercury Records-publicist Rob Oberman (Marc Maron).

Geen muziek van Bowie...
Wat Stardust zeer nadelig onderscheidt van succesvolle biopics als Bohemian Rhapsody en Rocketman, is dat de muziek van Bowie niet gebruikt mag worden in de film. Hoe ze dat omzeilen in de film zelf is niet echt te herleiden uit de trailer. De film wordt eind november verwacht in een beperkt aantal bioscopen en op VOD.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair